Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Haarlem

Prettig leren autorijden

Leren autorijden kan soms best heel spannend zijn en iedereen heeft een eigen manier van leren. Bij de ANWB begrijpen we dat als geen ander. Onze ervaren rijcoaches zorgen ervoor dat je veilig en met een gerust hart op weg gaat. Volg daarom je rijlessen in Haarlem bij de ANWB.

De eerste autorijles: het vertrekpunt van een leuke rijcursus

De eerste les noemen wij de proefles. Deze duurt 1,5 uur, inclusief kennismaking en evaluatie, en is ideaal om erachter te komen waar je staat en welk lespakket goed bij jou past. Je krijgt na deze les dan ook een advies van de rijcoach. Je kunt deze les bij ons volgen als je 16,5 jaar of ouder bent.


Doelgerichte rijlessen

Bij de ANWB werken we met heldere doelen, zodat je altijd weet waar je naartoe werkt. Dit hoef je niet alleen te doen, want je krijgt uitstekende ondersteuning met ons praktijkinstructieboek en een ervaren rijcoach. De doelen worden elke les besproken en je krijgt opdrachten mee voor de volgende auto rijles. Wij zorgen ervoor dat je alle verkeerssituaties leert kennen, denk bijvoorbeeld ook aan complexe situaties zoals het Rottenpolderplein.

De duur van de rijles

Per les kun je 60 of 120 minuten in de auto rijden. Om snel je rijbewijs te kunnen halen, kun je het beste kiezen voor de langere variant. Heb je meer tijd nodig om alles onder de knie te krijgen? Dan zijn de lessen van 60 minuten zeker iets voor jou.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Vraag een proefles voor auto aan 

Lees hieronder ook de ervaringen van andere cursisten bij de ANWB Rijschool in Haarlem:

Tom Straathof, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Zeer leuk en gezellig, ze letten goed op wat je al wel en niet kan."

Jerka van der Mije:

"Ik vond het erg fijn, het werd me heel duidelijk uitgelegd wat ik moest doen, ik zou het zeker aanbevelen aan andere mensen."

Dominique van der Sel

"Goede ervaring met de rijschool, goede uitleg door de instructeur die de intake les maakt en aardige rijcoach voor de lessen."