Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Je auto theorie oefenen in Eindhoven

Je theorie examen voor de auto oefenen bij de ANWB

Helaas zakt een groot gedeelte voor het auto theorie examen. Dit is erg zonde, zeker wanneer je maar op een of twee vragen bent gezakt. Hier willen wij als ANWB iets aan doen en biedt cursisten daarom de mogelijkheid om gebruik te maken van de ANWB Theorie producten. Ze zijn praktisch, slim en gemakkelijk in gebruik.

Het theorieproduct dat bij jou past

 ANWB Theorie
Hoe leer je?

Volledig online waar en wanneer je maar wilt, zowel op je laptop, tablet als smartphone.

Wat zit erin?Instructievideo's, theorievragen, oefenexamens, trainers (kennis, inzicht, borden, voorrang en gevaarherkenning)
Wat kost het?€49,95 (2 maanden onbeperkt gebruik)
Waar koop je het?www.anwbtheorie.nl of op jouw rijschool.

De ANWB Theorie online examentraining helpt jou bijvoorbeeld bij verkeersborden oefenen, maar ook complexe verkeerssituaties dankzij de 3D-animaties. De combinatie van tekst, video en oefenvragen, maken de online training leuk en doeltreffend.
De training is altijd up-to-date en voldoet aan de meest recente eisen van het CBR. Het online theorieproduct stelt je in staat om zo vaak te oefenen als je maar wilt. De vragen die hierin gesteld worden, zijn dezelfde soort vragen als in het echte CBR theorie examen. Je auto theorie oefenen doe je daarom met deze slimme theorietraining!

Welke keuzemogelijkheden zijn er nog meer?

Gaat je voorkeur uit naar alleen toegang tot de online examentraining en/of een los ANWB Theorie boek? Individuele theorieles? Bij de ANWB kan het allemaal. Wij stemmen onze mogelijkheden graag af op jouw behoefte!