Je auto theorie oefenen in Eindhoven

Je theorie examen voor de auto oefenen bij de ANWB

Helaas zakt een groot gedeelte voor het auto theorie examen. Dit is erg zonde, zeker wanneer je maar op een of twee vragen bent gezakt. Hier willen wij als ANWB iets aan doen en biedt cursisten daarom de mogelijkheid om gebruik te maken van de Trefzeker Theorie producten. Ze zijn praktisch, slim en gemakkelijk in gebruik.

Onze producten

Dit doe je op een manier die jij wilt en waar jij je goed bij voelt. De Trefzeker Theorie producten bestaan uit:

1.Hardcopy Boek

(12 u.)

 

(6 u.)

2. E-boek ingesproken animaties  

(10 u.)

(6 u.)

3. Oefenexamens (ITEC)  

(6 u.)

(6 u.)

4. Praktijkbegeleiding    

(5 u.)

5. 3D-voorrangssituaties    

(3 u.)

6. Actuele CBR-vragen      (2 u.)
Totaal leer- en oefenmateriaal 12 uur 16 uur 28 uur

Prijs

19,00

39,95

69,95

Je auto theorie examen oefenen kan met behulp van het hardcopy boek en de online examentraining. De online training is zeer toegankelijk omdat er gewerkt wordt met 3D-animaties en ingesproken tekst. Handig bijvoorbeeld bij het verkeersborden oefenen! De training is altijd up-to-date en voldoet aan de meest recente eisen van het CBR. De 10 oefenexamens stellen je in staat om zo vaak te oefenen als je maar wilt. De vragen die hierin gesteld worden, zijn dezelfde soort vragen als in het echte CBR theorie examen. Je auto theorie oefenen doe je daarom met deze slimme theorietraining!

Welke keuzemogelijkheden zijn er nog meer?

Gaat je voorkeur uit naar alleen toegang tot de online examentraining en/of een los boek? Individuele theorieles? Bij de ANWB kan het allemaal. Wij stemmen onze mogelijkheden graag af op jouw behoefte!