Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Proefles autorijden

Proefles met persoonlijk lesadvies

Tijdens de proefles krijg je antwoord op al je vragen over je voertuigcontrole tijdens het autorijden, je verkeersinzicht en het aantal benodigde rijlessen voor het behalen van je rijbewijs. Ben je 16,5 jaar? Dan mag je direct na jouw proefles bij de ANWB Rijschool in Eindhoven je rijlessen inplannen.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie

De proefles duurt 1,5 uur inclusief een kennismaking, het rijden in de auto (60 minuten) en een evaluatiegesprek (30 minuten).

Een lesadvies op maat

Tijdens de proefles kun je meteen onze rijschool in Eindhoven proberen en kijken of het je goed bevalt. Kom je na de proefles bij de ANWB Rijschool rijlessen volgen? Dan krijg je de kosten van de proefles ter waarde van € 35,- terug!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!