Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Eindhoven

Unieke ANWB lesmethode – autorijles op maat in jouw tempo

Rijles in Eindhoven en omgeving nodig? Volg de unieke ANWB lesmethode bij Rijschool ANWB in Eindhoven! Dan haal jij je rijbewijs B op de manier die het beste bij jou past.

Hoeveel rijlessen heb je nodig?

Na de proefles weet je al waar je aan toe bent voor je autorijlessen. Je gaat 1 uur met de rijinstructeur op pad in de auto en vervolgens krijg je tijdens een adviesgesprek van maximaal een half uur een persoonlijk lesadvies. Je komt te weten hoeveel rijlessen je nodig hebt en welk pakket het beste bij jou en je budget past. Vervolgens kunnen we direct je eerste auto rijles in Eindhoven inplannen.

Het praktijkhandboek

Wat de rijlessen bij ANWB extra uniek maakt is het praktijkhandboek. Hiermee kun je kennis opdoen op het gebied van voertuigbediening en – beheersing, beheersing van eenvoudige en complexe verkeerssituaties en alles wat belangrijk is voor een veilige en verantwoordelijke verkeersdeelname. Dit bespaart je lestijd en daarmee ook geld.

De inhoud van de rijles

Een rijles bij de ANWB Rijschool in Eindhoven duurt 60 minuten. Wil je sneller klaar zijn voor je rijexamen? Boek dan per rijles 120 minuten. Tijdens de rijlessen worden alle soorten verkeerssituaties opgezocht. Denk aan het bekende Floraplein, de A2 en de Rondweg in Eindhoven.

Jouw rijcoachstelt aan het begin van elke autorijles vast wat je moet leren: de lesdoelen. Na afloop bekijken jullie samen in hoeverre deze doelen zijn behaald en krijg je huiswerk mee ter voorbereiding op de volgende rijles, totdat je klaar bent voor het uiteindelijke examen. En alvast een tip voor je praktijkexamen: doe alsof het je eigen rijcoach is en beschouw het als een normale rijles!

DRI-VR:

DRI-VR: Wil jij een full-experience rijopleiding? Kies voor ons Get There pakket en oefen met een virtual reality bril vanuit je luie stoel verkeerssituaties. Je krijgt een DRI-VR bril thuisgestuurd die je 3 weken onbeperkt mag gebruiken. Er staat voor ongeveer 4 uur aan digitale lesstof op waar je direct mee aan de slag kan. Een unieke leermethode waardoor je nóg meer specifieke verkeerssituaties kunt oefenen!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

De ervaringen van leerlingen bij de ANWB Rijschool in Eindhoven:

Lennart Gorris, leerling bij ANWB Rijscholen:

"Het is fijn dat je elke les heel veel leert en dus ook echt snel vooruitgang boekt en niet blijft hangen op één punt! Waardoor je dus blijft leren en ook een grotere kans op slagen hebt."

Sim Bouwmans:

"Het thuis ophalen is fijn. Ook het stappenplan met bijbehorend boek dat gebruikt wordt geeft houvast en je ziet hoever je ervoor staat."