Naar artikel

Je motorrijbewijs halen

Motorrijles in de regio Den Haag

Als je in Den Haag je motorrijbewijs (A) wilt halen, dan kun je terecht bij onze nabij gelegen rijschool in Rijswijk.

Kickstartles van 120 minuten voor slechts €89,-.

Ervaren hoe het is om motor te rijden? Voor slechts €89 rijd je tijdens onze Kickstartles 120 minuten motor onder begeleiding van een ervaren rijcoach. Na je les krijg je een lesadvies op basis van je skills en weet je of motorrijden iets voor jou is.

Haal je motorrijbewijs bij de ANWB

Als je in Den Haag je motorrijbewijs (A) wilt halen, dan kun je terecht bij onze nabij gelegen rijschool in Rijswijk. Je kunt hier motorrijlessen volgen in je eigen tempo.

Theorie voor je motorrijbewijs halen

Voor het behalen van je motorrijbewijs heb je het theorie certificaat A nodig. Als je in het bezit bent van je rijbewijs B, dan kun je je theorie certificaat A tijdens de praktijkopleiding halen. Maar als je nog geen rijbewijs B hebt, moet je je theorie certificaat A in je bezit hebben voordat je begint met de praktijkopleiding.

Wat je nog meer moet weten

Er zijn drie soorten motorrijbewijzen die je bij de motorrijschool in Den Haag kunt halen. Aan ieder motorrijbewijs zijn andere leeftijdseisen en voorwaarden verbonden. Hieronder de toelichting hiervan.

Twee praktijkexamens

Naast het theorie-examen moet je voor het behalen van je motorrijbewijs slagen voor twee praktijkexamens, het praktijkexamen voertuigbeheersing (AVB) op een afgesloten terrein en het praktijkexamen verkeersdeelneming (AVD) op de weg. Om je voor te bereiden op deze examens volg je de praktijklessen bij de ANWB Rijschool in Rijswijk.

De kosten voor je motorrijbewijs

Tijdens de kickstartles kunnen onze ervaren rijcoaches een inschatting maken van je huidige niveau. Je weet dan direct hoeveel lessen er nodig zijn voordat je een examen kunt afleggen. Dit is mede afhankelijk van de wachttijd bij het CBR. Uiteraard kun je ook kiezen voor losse lessen. De losse motorrijbewijs kosten kun je hieronder vinden. 

Kickstartles€ 89,-
Losse lesprijs motor € 53,-

 

Tarieven theorie en praktijkexamens

Praktijkexamen AVB€ 216,24
Praktijkexamen AVD € 305,75
Theorie-examen€ 62,-

Het theorieboek en oefenboek voor rijbewijs A is verkrijgbaar bij de ANWB Webwinkel.

Proefles aanvragen

Start je motorrijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 2 uur.