Proefles ANWB Rijschool Den Haag

Proefles: de 1e keer autorijden

De proefles is een belangrijk onderdeel binnen de unieke ANWB lesmethode. Je komt voor de proefles naar de rijschool in Den Haag en je maakt kennis met de rijcoach. Vervolgens gaat de rijcoaches rustig opbouwend met je rijden in een auto. Na deze rit kan de rijcoach onder andere bepalen hoeveel lessen je nodig hebt en welke coach het beste bij je past.

In onderstaande tabel kun je alvast een indicatie bekijken van het aantal rijlessen

Type leerling

Aantal rijlessen

Vlotte leerling 25 tot 35 lessen
Gemiddelde leerling 35 tot 45 lessen
Onervaren leerling 45 tot 55 lessen

In totaal duurt de proefles 1,5 uur, inclusief kennismakingsgesprek en evaluatiegesprek. De proefles is een mooie manier om onze rijschool te proberen!

Een persoonlijk lesadvies

Na de proefles in de auto krijg je dus een compleet persoonlijk lesadvies voor je toekomstige rijlessen voor het behalen van je rijbewijs. Als je 16,5 jaar of ouder bent kunnen we direct je rijlessen gaan plannen. En blijf je bij de ANWB Rijschool je rijlessen volgen, dan krijg je de kosten voor je proefles (€35,-) weer terug!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

 

Vraag een proefles voor auto aan