Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Aanhanger rijbewijs in Den Haag

Rijbewijs BE halen bij ANWB Rijshool

Als je je aanhanger rijbewijs in Den Haag wilt halen, kun je heel goed terecht bij onze vestiging. Voor het behalen van je aanhangwagen rijbewijs heb je geen apart theoriecertificaat nodig, maar je moet natuurlijk wel in het bezit zijn van je rijbewijs B. Houd bij het inplannen van de lessen rekening met een wachttijd bij het CBR.

Wanneer is rijbewijs BE nodig?

Je hebt een aanhanger rijbewijs (E achter B) nodig wanneer je wilt rijden met een aanhangwagen die met leeggewicht en laadvermogen meer weegt dan 750 kg (leeggewicht + laadvermogen), en als de aanhanger met de auto samen meer dan 3500 kg weegt. Bij ons kun je je BE rijbewijs in één dag halen. 

De prijzen voor BE rijbewijs

Als je helemaal geen ervaring hebt met het rijden met en aanhanger, raden we je aan een proefles te nemen. Zo kunnen wij je huidige niveau vaststellen en kijken of je in aanmerking komt voor een eendaagse opleiding. Als blijkt dat een eendaagse opleiding niet voldoende is, dan stellen we een lespakket op maat voor je samen. De prijzen voor het BE rijbewijs zie je hieronder:

Proefles (60 min)€ 59,-
Losse les€ 75,-
Dagopleiding incl. praktijkexamen€ 662,45


Tarief praktijkexamen

Praktijkexamen€ 337,-

 

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1 uur.

Vraag een proefles voor aanhanger aan