Aanhanger rijbewijs (BE)

Kom naar onze vestiging in Rijswijk

Als je je aanhanger rijbewijs in Den Haag wilt halen, kun je heel goed terecht bij onze vestiging in Rijswijk. Je hebt een aanhanger rijbewijs (E achter B) nodig wanneer je wilt rijden met een aanhangwagen die met leeggewicht en laadvermogen meer weegt dan 750 kilo (leeggewicht + laadvermogen), en als de aanhanger met de auto samen meer dan 3500 kilo weegt. Bij ons kun je je BE rijbewijs in één dag halen.

Voor het behalen van je aanhangwagen rijbewijs heb je geen apart theoriecertificaat nodig, maar je moet natuurlijk wel in het bezit zijn van je rijbewijs B. Houd bij het inplannen van de lessen rekening met een wachttijd bij het CBR.

De voordelen bij ANWB:

  • Je aanhanger rijbewijs (E achter B) in 1 dag halen
  • Zelf het lestempo bepalen
  • Zekerheid over aantal lessen en kosten

De prijzen


Als je helemaal geen ervaring hebt met het rijden met en aanhanger, raden we je aan een proefles te nemen. Zo kunnen wij je huidige niveau vaststellen en kijken of je in aanmerking komt voor een eendaagse opleiding. Als blijkt dat een eendaagse opleiding niet voldoende is, stellen we een lespakket op maat voor je samen. De prijzen voor het BE rijbewijs zie je hieronder:

 

  • Kosten proefles/intest: € 60,-
  • Prijs per les: € 71,50
  • Kosten eendaagse opleiding inclusief praktijkexamen: € 652,45

Proefles aanvragen

Start je rijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.

 

Vraag een proefles voor aanhanger aan