Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Rijschool Barendrecht - Check jouw 5 voordelen:

  • Gratis proefles
  • ANWB Examengarantie
  • Beoordeling rijcoaches: 8,9
  • ANWB Lesgeldgarantie
  • Succesvolle lesmethode
Proefles aanvragen 

ANWB Rijschool in Ridderkerk

Pakketvoordeel

Klaar om je rijbewijs te behalen? Start met je rijopleiding bij ANWB en zet de eerste stap naar meer vrijheid. Profiteer nu van onze aantrekkelijke lespakketten met extra voordeel! Bekijk hier alle informatie en voorwaarden.

Veilig de weg op

Wil jij rijlessen in Ridderkerk en ben je op zoek naar een rijschool die bij je past? Kies voor de ANWB Rijschool in Barendrecht. Uiteraard pikken wij je op in Ridderkerk, waarna we je kennis laten maken met alle verschillende verkeerssituaties. Op deze manier stomen onze rijinstructeurs, beoordeeld met een 8,9, je klaar voor het echte werk.

Dit is waarom je moet kiezen voor een ANWB rijschool

Na jouw (gratis) proefles kunnen we een inschatting maken van het aantal rijlessen dat je nodig hebt. Dankzij onze unieke ANWB lesmethode kunnen wij garanderen dat wij altijd een rijopleiding kunnen bieden die bij je past. Van een spoedcursus tot lekker rustig aan; we pakken het aan zoals jij wilt! Wij hebben veel vertrouwen in onze lesmethode. Slaag je dus niet in één keer? Dan bieden wij je de ANWB examengarantie, waarbij jouw eerste herexamen op onze kosten is. 

Zet vandaag nog de eerste stap naar het halen van jouw rijbewijs door je aan te melden voor een proefles bij de ANWB Rijschool in Barendrecht!