Naar artikel

Haal je motorrijbewijs in Amstelveen

Volg motorrijles nabij Amstelveen

Droom jij ervan om veel vrijheid te ervaren op de weg? Dan is je motorrijbewijs halen zeker aan te raden. Bij de ANWB motorrijschool nabij Amstelveen in Amsterdam haal je je motorrijbewijs op je eigen tempo.

Motoropstapdagen

Wij organiseren Motoropstapdagen voor alle motorliefhebbers. Op deze dagen kun je ervaren hoe het is om motor te rijden met een proefles voor 35 euro

Wil je het rijbewijs halen? Alléén tijdens de Motoropstapdagen hebben wij een speciale aanbieding: 14 uur rijles + 2 praktijkexamens (AVB & AVD) nú slechts voor € 1250 euro!

Wanneer zijn de motoropstapdagen?

Wil je weten hoe het is om op een motor te rijden? Schrijf je dan in voor de motoropstapdagen! Deze dagen worden het hele jaar door op verschillende zaterdagen georganiseerd. Wees er snel bij, want het aantal plekken is beperkt. Schrijf je hieronder in, dan plannen wij zo snel mogelijk wat met jou in.

Bij de ANWB profiteer je altijd van de volgende voordelen:

  • Persoonlijke aanpak van een betrokken rijcoach
  • Compleet lesadvies
  • Slagingspercentage: 81% - 85%
  • Jij kiest wanneer jij wilt lessen

Hoe zit het met je theorie en de praktijkexamens?

Slagen doe je natuurlijk niet zomaar voor het motorrijbewijs. Naast een tweetal praktijkexamens die je moet afleggen, is het verplicht om eerst je theorie certificaat A te halen. Dit certificaat kun je uitstekend halen tijdens de praktijklessen, mits je beschikt over een rijbewijs B.

Wij hebben nu ook een speciale pakketdeal mét theorie inbegrepen: kom naar de motoropstapdagen en profiteer van 13 lesuren, 2 praktijkexamens en je theorieexamen voor €1250,-

Typen motorrijbewijzen

Niet alle motoren zijn hetzelfde. Om deze reden zijn er 3 verschillende motorrijbewijzen, elk met eigen voorwaarden

Lessen en praktijkexamens

Je start met een proeftest waarbij gekeken wordt naar je rijervaring en leersnelheid. Op basis daarvan wordt een lesplan opgesteld met het aantal benodigde motorrijlessen. Na het behalen van je theorie kan je opgaan voor de praktijkexamens (AVB en AVD). Beide onderdelen zijn verplicht voor het halen van je motorrijbewijs.

De motorrijbewijs kosten bestaan uit meerdere onderdelen en deze zijn ook afhankelijk van het aantal benodigde rijlessen.

Wat kost het?

Je lesperiode hangt af van je huidige kwaliteiten en niveau, wat tijdens de intest wordt vastgesteld. Verder hangt jouw lesperiode ook af van de wachttijd bij het CBR. Bekijk hieronder de motorrijbewijs kosten per onderdeel in Amstelveen.

Motoropstapdag€ 35,-
Losse lesprijs motor € 62,50

 

Tarieven theorie en praktijkexamens

Praktijkexamen AVB€ 216,24
Praktijkexamen AVD € 305,75
Theorie-examen€ 62,-

Het theorieboek en oefenboek voor rijbewijs A is verkrijgbaar bij de ANWB Webwinkel.

Proefles aanvragen

Start je motorrijopleiding met een intest. Deze proefles met daarna een persoonlijk gesprek duurt 1,5 uur.