Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Rijlessen in Amstelveen

Prettig leren autorijden

Eindelijk, je bent 16,5 jaar en je mag van start gaan met autorijles. Natuurlijk ga je rijlessen in Amstelveen volgen bij de ANWB Rijschool. Wij weten als geen ander hoe je het beste kunt leren autorijden. Onze rijschool in Amstelveen bestaat meer dan 12 jaar. We hebben voldoende ervaring opgebouwd om jou succesvol met het rijbewijs te helpen.

De proefles voorafgaand aan de rijlessen

Er zijn altijd vragen waar je mee rondloopt die je graag beantwoord wilt krijgen voordat je daadwerkelijk lessen gaat volgen. Daarom heeft onze unieke lesmethode een proefles ontwikkeld waarin je binnen 1,5 uur direct weet waar je aan toe bent. Dit is wel zo prettig voor jou! Je krijgt inzage in de kosten, welk lespakket goed bij je past en hoeveel lessen er ongeveer nodig zijn. Daarbij zul je 60 minuten op de weg rijden. 


Lessen met inhoud

Ons praktijkinstructieboek helpt jou dan ook echt om kennis in de praktijk te brengen en bovendien zijn er heldere doelen die je daarbij goed kunnen ondersteunen bij iedere rijles. Uiteraard ontbreekt een stukje huiswerk niet voor elke rijles. Zo weet je precies waar je staat en wat je gaat krijgen.

De opbouw van een autorijles

De duur van de lessen varieert tussen de 60 en 120 minuten. Samen met de instructeur ga je bijvoorbeeld oefenen op de A9 waar veel complexe verkeerssituaties zijn. Wat dacht je verder van een bezoek aan de turborotondes? De ideale manier om te oefenen! 

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 35,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Lees hier de ervaringen van andere cursisten over de Rijschool in Amstelveen.

Sheila de Wilde, leerling bij ANWB Rijscholen:

"TOP Rijschool, Geweldige rijlessen en goede instructeur gehad!"

E. Hoefman

"Een zeer prettige rijopleiding, de tijd wordt goed benut en je krijgt een instructeur die bij jou past."