Haal je C1 rijbewijs in Amstelveen

Zie jij jezelf al helemaal achter het stuur van je camper zitten, maar moet je nog wel even je camperrijbewijs halen? Haal dan je C1 rijbewijs in Amstelveen bij ANWB Rijopleidingen. Bij ons heb je al in twee dagen je rijbewijs C1 in bezit en ben je klaar om zelfstandig en veilig de weg op te gaan.

Camper rijbewijsSpeciaal voor de eerste 100 aanmeldingen bieden we €200,- introductiekorting aan op onze camperopleiding! Meld je snel aan en betaal slechts €1275,- voor de complete camperopleiding, inclusief theoriepakket!

Met de camper op vakantie gaan betekent genieten van ultieme vrijheid en altijd kunnen rekenen op je eigen (luxe) faciliteiten. De ideale manier dus als je graag meerdere plekken bezoekt tijdens je vakantie en lekker wilt ontspannen. Ook iets voor jou? Kies dan voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de ANWB en haal in slechts twee dagen je rijbewijs C1 bij onze rijschool in Amstelveen.

Haal je C1 rijbewijs met het ANWB compleet camperpakket

In tegenstelling tot je autorijbewijs heb je het C1 rijbewijs snel in huis. Zeker als je kiest voor het ANWB compleet camperpakket. In dit pakket zit alles wat je nodig hebt om zowel je theorie- als praktijkexamen  te halen.
Het compleet camperpakket bestaat uit de volgende zaken:

  • Zelfstudiepakket theorie camper met 3 boeken en 21 uur internettraining
  • 2 CCV theorie-examens
  • Verkeer & Techniek (RV1)
  • Administratie (R2C)
  • 8 rijlessen in een camper
  • CBR praktijkexamen

Tijdens de rijles in de camper kun je rekenen op begeleiding van een ervaren rijinstructeur die jou voorziet van een persoonlijk advies.

Rijbewijs C1 kosten

Het compleet camperpakket kost 1475 euro en biedt alles wat jij nodig hebt om je C1 rijbewijs te halen.

Meld je aan voor een proefles

Dus wil jij het rijbewijs voor je camper halen? Meld je dan direct aan voor een proefles bij de ANWB rijschool en behaal je c1 rijbewijs in Amstelveen.

Meer weten over de ANWB rijschool bij jou in de buurt? Neem dan vrijblijvend contact op of bel 088 214 09 00.

Aanmelden voor camper rijopleiding