Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Proefles Alkmaar

De eerste keer autorijden met de ANWB

Als je gaat starten met auto rijlessen bij de ANWB, maakt een proefles deel uit van de ANWB lesmethode. Dit regel je makkelijk bij de rijschool van de ANWB in Alkmaar. Tijdens deze proefles autorijden in Alkmaar kun je kennismaken met de lesinstructeur en wordt bepaald hoeveel lessen jij nodig zult hebben. Bovendien wordt gekeken welke instructeur het beste bij jou past, zodat jij op een prettige en effectieve wijze je rijbewijs kunt halen.

Hoeveel lessen heb ik nodig?

Het CBR geeft aan dat een gemiddelde leerling 43 lessen nodig heeft voor het behalen van je rijbewijs. Het kan dus zijn dat je extra lessen nodig hebt naast het pakket die je hebt gekozen. Hiervoor betaal je de actuele lesprijs van de rijschool boven op het lespakket. Bij de proefles krijg je een grove inschatting van het aantal benodigde lessen. Heb je meer lessen afgenomen dan dat je nodig hebt? Dan krijg je die lessen van ons terug. Als je daarmee nog het lesadvies van de rijcoach hebt opgevolgd, heb je nog steeds recht op de herexamengarantie.

Deze proefles autorijden duurt anderhalf uur. Dat is inclusief kennismaking, 60 minuten rijden en een evaluatiegesprek. Het is een uitstekende manier om erachter te komen of onze rijschool bij je past en onze rijschool te proberen.

Een lesplan dat bij je past

Tijdens deze les krijg je een compleet lesplan aangereikt dat volledig is afgestemd op jou. Je kunt gaan starten met de lessen als je 16,5 jaar of ouder bent. Kies je voor de ANWB Autorijschool in Alkmaar? Dan krijg je de kosten van deze proefles van ons terug.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles kost 45,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Vraag een proefles voor auto aan