Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Seat private leasen bij ANWB

Een nieuwe Seat rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Seat voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Seat dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Een Seat privé leasen met ANWB Private Lease

Seat is een Spaans automerk. Dat verklaart ook meteen de modelnamen die Seat hanteert. Verreweg de meest bekende is natuurlijk de Seat Ibiza. Een ander populair model is de Seat Leon, die is net weer een slagje groter dan de Seat Ibiza. In het crossoversegment biedt het de Seat Arona en de Seat Ateca. De compact stadsauto van het merk is de Seat Mii, die is er tegenwoordig ook als volledig elektrische auto: de Seat Mii electric.

Net als Volkswagen, Skoda en Audi is Seat onderdeel van de VAG-group. Het is dan ook niet vreemd dat je bijvoorbeeld de Seat Ibiza behoorlijk op een Polo vindt lijken en zo kun je voor ieder model wel een op hoofdlijnen vergelijkbaar model vinden binnen het concern. Als je het vergelijkt zou Seat eigenlijk een beetje het Alfa Romeo van de VAG-group moeten zijn: sportief, stijlvol en voor de liefhebber.

ANWB Private Lease biedt een ruim assortiment aan merken, zo kun je ook een Seat private leasen. Je leaset dan privé deze spanjaard voor een vast maanbedrag, zonder onverwachte kosten. Alleen de brandstofkosten komen daar nog bij, en eventuele verkeersboetes natuurlijk. Elektrische Seats zijn standaard voorzien van een automaat en bij de meeste andere modellen van Seat bij ANWB Private Lease is een automaat optioneel.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.