Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Volkswagen private leasen bij ANWB

Een nieuwe Volkswagen rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Volkswagen voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Volkswagen dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Volkswagen bij ANWB Private Lease

Een Volkswagen privé leasen met ANWB Private Lease

Het merk Volkswagen kent zijn oorsprong in de periode van voor de Tweede Wereldoorlog en staat voor een auto die toegankelijk en betaalbaar is voor het volk. Een gedachtegang die op zich parallellen vertoont met het principe van private lease. Het spaargeld voor een gloednieuwe Volkswagen zal namelijk niet bij iedereen onder het matras liggen of op de bank staan, maar is het maandelijkse inkomen misschien wel vldoende om verantwoord een Volkswagen te kunnen private leasen.

De Volkswagen Polo en Volkswagen Golf zijn nog altijd de kroonjuwelen van het Volkswagen-merk. Dat is al sinds jaar en dag, maar tegenwoordig zijn ook de Volkswagen Up, Volkswagen T-Cross en T-Roc gewilde modellen van Volkswagen. Naast de importeur van het Duitse Volkswagen is Pon in Nederland ook verantwoordelijk voor Audi, het Tsjechische Skoda en het Spaanse Seat, allemaal onderdelen van de Volkswagen Group. Daardoor zie je veel gelijkenissen tussen de Volkswagen-modellen en deze merken. Ook de meer exclusievere merken als Bentley, Lamborghini en Porsche behoren tot de Volkswagen Group. 

ANWB Private Lease heeft diverse Volkswagen-modellen in de aanbieding om te privé te leasen. Je rijdt dan een gloednieuwe Volkswagen voor een vast bedrag per maand en tegen heldere voorwaarden. De meeste modellen van Volkswagen zijn bij ANWB Private Lease ook als automaat leverbaar. De elektrische Volkswagens hebben standaard een automaat.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van nieuwe auto’s zijn bij bijna alle merken weer de "normale" 12 tot 16 weken. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 á 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.