Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Volkswagen private leasen bij ANWB

Een nieuwe of gebruikte Volkswagen rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Bij ANWB Private Lease rijd je zorgeloos in een gloednieuwe Volkswagen die je zelf kunt samenstellen. Of rijd in een snel leverbare en goed onderhouden occasion met alle voordelen van private lease. En mocht je Volkswagen dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Volkswagen bij ANWB Private Lease

Een Volkswagen privé leasen met ANWB Private Lease

Het merk Volkswagen kent zijn oorsprong in de periode van voor de Tweede Wereldoorlog en staat voor een auto die toegankelijk en betaalbaar is voor het volk. Een gedachtegang die op zich parallellen vertoont met het principe van private lease. Het spaargeld voor een gloednieuwe Volkswagen zal namelijk niet bij iedereen onder het matras liggen of op de bank staan, maar is het maandelijkse inkomen misschien wel vldoende om verantwoord een Volkswagen te kunnen private leasen.

De Volkswagen Polo en Volkswagen Golf zijn nog altijd de kroonjuwelen van het Volkswagen-merk. Dat is al sinds jaar en dag, maar ook de diverse crossovers als de Volkswagen T-Cross, Taigo en T-Roc zijn gewilde modellen van Volkswagen. Vokswagen heeft met de ID-serie ook steeds meer elektrische modellen in het aanbod. Daarvan zijn het vooral de ID3 en ID4 die goed scoren. Zelfd de lektrische versie van de alom bekende VW-bus, de ID Buzz is prive te leasen. 

ANWB Private Lease heeft diverse Volkswagen-modellen in het aanbod om te privé te leasen. Je rijdt dan een gloednieuwe Volkswagen voor een vast bedrag per maand en tegen heldere voorwaarden. Ook zijn diverse Volkswagen-modellen als occasion privé te leasen. Het belangrijkste voordeel van het leasen van een tweedehands auto is de snelle beschikbaarheid. Het gaat bij de aangeboden auto's eigenlijk altijd om "jonge" occasions. De auto's zijn over het algemeen maximaal vijf jaar oud, zijn goed onderhouden tijdens de eerdere leaseperiode en hebben een relatief lage kilometerstand. Als berijder hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over mogelijke reparaties of duur onderhoud. 

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.