Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Skoda private leasen bij ANWB

Een nieuwe Skoda rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Skoda voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Skoda dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Skoda bij ANWB Private Lease

Een Skoda privé leasen met ANWB Private Lease

Het merk Skoda komt uit Tsjechië en is onderdeel van de Volkswagen Group (VAG), samen met o.a. Seat en Audi. In een Skoda krijg je meer ruimte voor je geld dan wanneer je een ander merken uit de VAG-familie zou kopen of privé leasen. Plat gezegd heb je dezelfde kwaliteit, maar je betaalt minder en je hebt met een Skoda ook nog eens meer (bagage)ruimte.

Toch herken je de modellen van de Skoda terug in die van de andere merken binnen die groep. Zo is de Skoda Citigo onderdeel van een drieling en vertonen ook andere populaire modellen zoals de Skoda Fabia, Skoda Kodiaq, Skoda Octavia (Combi), Skoda Karoq, Skoda Rapid en ook de Skoda Scala gelijkenissen met modellen van de bovengenoemde merken. De Skoda Citigo is er tegenwoordig ook volledig elektrisch, de Citigo-e iV en er komen meer elektrische modellen aan bij Skoda.

ANWB Private Lease heeft verschillende Skoda-modellen in de aanbieding om te privé te leasen. Je leaset dan een ruime Skoda tegen een vast maanbedrag, met heldere voorwaarden en zonder dat je voor onverwachte kosten komt te staan. De meeste modellen van Skoda zijn bij ANWB Private Lease ook als automaat leverbaar. De elektrische Skoda’s zijn standaard voorzien van een automatische transmissie.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.