Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Audi private leasen bij ANWB

Een nieuwe Audi rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Audi voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Audi dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Audi bij ANWB Private Lease

Een Audi privé leasen met ANWB Private Lease

De slogan van Audi is ‘Voorsprong door techniek’ en alhoewel er ook bij andere automerken er op technisch vlak veel mogelijk is blijft Audi nog altijd vooruitstrevend als het gaat om technologie. Het maakt dat de 4 ringen van Audi (ook wel boksbeugel genoemd) een automerk van premium kwaliteit.

Audi is onderdeel van VAG Group met onder andere Volkswagen, Skoda en Seat. De Audi A1 is het compacte instapmodel onder de populaire Audi A3 en Audi A4. De Q-varianten betreffen Audi’s met een hoge(re) instap. Het crossover- en SUV-segment bedient Audi bijvoorbeeld met onder andere de Audi Q2, Audi Q3 en Audi Q5. Ook Audi is haar modellen aan het elektrificeren. Diverse modellen zijn verkrijgbaar met plug-in hybride TFSI e-motoren. Ook heeft Audi inmiddel diverse volledig elektrische aangedreven e-tron modellen in haar assortiment.

ANWB Private Lease heeft verschillende Audi-modellen voor je in de aanbieding. Je leaset dan een Audi tegen een vast maanbedrag, tegen flexibele voorwaarden en zonder verrassingen aan extra kosten. De meeste modellen van Audi zijn bij ANWB Private Lease ook als automaat leverbaar. De elektrische Audi’s zijn standaard voorzien van een automaat.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.