Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Volvo C40 Recharge - ANWB Private Lease

Zorgeloos een nieuwe Volvo C40 Recharge rijden voor een vast bedrag per maand

Een coupé-crossover ontbrak bij Volvo nog in het modellengamma. Laat staan een volledig elektrische, want de C40 is uitsluitend verkrijgbaar op stroom. In één oogopslag is duidelijk dat we hier van doen hebben met een broertje van de XC40.

Volvo C40 Recharge Single Motor Core 69 kWh EV (238 pk)

De 100% elektrische Volvo C40 Recharge heeft als basisuitvoering de Core. Volgens Volvo kom je op een lading stroom 447 kilometer ver. Upgraden kan naar de rijker uitgeruste Plus. De C40 Recharge is ook verkrijgbaar als Extended Range met een groter accupakket (82 kWh) en sterkere elektromoter (252 pk). Qua uitvoeringen is er dan keus uit Core, Plus en Ultimate, waarbij de uitrusting steeds uitgebreider wordt. De actieradius van van de Extended Range-uitvoeringen is 534 km (WLTP). Opladen aan een publieke laadplaal neemt ruim 7 uur in beslag, snelladen (van 10-80%) gaat een stuk sneller en duurt dan in optimale omstandigheden 30 tot 40 minuten.

Private lease nu de Volvo C40 Recharge. Kies je kleur, opties en accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw elektrische Volvo C40 per maand gaat kosten. 

Aanschafsubsidie

Voor elektrische auto's is een aanschafsubsidie beschikbaar, ook voor private leasecontracten. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal € 45.000. Deze auto komt daardoor niet in aanmerking voor subsidie.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties Volvo C40 Recharge

 • Uitvoering: Core
 • Carrosserie: SUV (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk): Single Motor EV 175 kW (238 pk)
 • Batterijcapaciteit: 69 kWh
 • Transmissie: Automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Praktijkverbruikn.n.b.
 • Actieradius WLTP: 477 kilometer (praktijkbereik n.n.b.)
 • Trekgewicht: 1.500 kg
 • Kogeldruk: 100 kg

ANWB Test & specificaties Volvo C40 Recharge

Zelfs wanneer je niet van coupé-crossovers houdt, is de Volvo C40 Recharge een fijne auto. In vergelijking met een gangbare SUV lever je dan vaak binnenruimte in, terwijl het prijskaartje juist oploopt. Zo niet in het geval van de nieuwe Volvo C40.
Meer over de Volvo C40 Recharge

Geteste auto kan afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De voordelen van ANWB Private Lease

 • De schadeverzekering voor inzittenden is altijd inbegrepen in het maandbedrag
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud
 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.