Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Volvo private leasen bij ANWB

Een nieuwe Volvo rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Volvo voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je Volvo dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het totale aanbod van Volvo bij ANWB Private Lease

Een Volvo privé leasen met ANWB Private Lease

Het Zweedse Volvo staat bekend om uitgebreide veiligheidssystemen en het Scandinavisch design. Een Volvo ziet er dan ook uit als een auto die beter opgewassen is tegen écht winterse omstandigheden. Ondanks dat uiterlijk en het formaat zijn Volvo’s bijzonder zuinig. Dit komt doordat men bij Volvo gebruikmaakt van 3 of 4 cilindermotoren.

De Volvo V40, de instapper van het merk, is de enige hatchback in het assortiment van Volvo. Al heeft de V40 qua uiterlijk wel iets weg van de stationwagen Volvo V50 en V60. De Volvo V60 was de eerste plug-in hybride in combinatie met diesel en daardoor erg gewild onder de zakelijke leaserijders. De Volvo XC40, XC60 en XC90 zijn de modellen met een hogere instap. Deze Volvo-modellen zijn er ook als semi-elektrische plug in hybrid en hebben dan standaard een automaat.

Een Volvo private leasen? Bij ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe Volvo voor een vast bedrag per maand. Daarin zijn alle kosten inbegrepen, behalve de brandstof en onverhoopte verkeersovertredingen.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.