Naar artikel
Vanaf469,-per maand

MG ZS EV Comfort

 • Vanafprijs o.b.v. 72 maanden en 5.000 km/jaar
 • Diverse upgrades mogelijk
 • Ontvang 2.950,- subsidie
Bereken maandbedrag 

MG ZS EV - ANWB Private Lease

Het moderne MG zette de Chinese autoindustrie in 2019 bij menig Nederlander op de kaart. Vond je dat al een prestatie van formaat, dan moet je eens zien hoe voortvarend ze de facelift van hun elektrische crossover de ZS EV hebben aangepakt!

MG ZS Comfort EV 50,3 kWh (177 pk)

In de Comfort uitvoering van de MG ZS EV kom je al weinig te kort. Lichtmetalen velgen, LED-koplampen, een rijke veiligheidsuitrusting en een navigatiesysteem om de laadpalen makkelijk te vinden: het zit er allemaal op. Met de upgrade naar Luxery wordt het, zoals de naam al aangeeft, nog een stapje luxer. In de praktijk kom je ca. 290 kilometer ver met de MG ZS. Opladen kan zowel snel als langzaam. Aan een gewone laadbaal duurt dat 8 uur en 45 minuten. Bij de juiste snellader duurt laden tot 80% nog maar 43 minuten. Voor meer actieradius kun je ook kiezen voor de Longe Range met 69,9 kWh grote accu en een praktrijkbereik van 405 kilometer.

Private lease nu de MG ZS EV. Kies je kleur, accessoires, kilometrage en looptijd en kijk hoeveel jouw MG ZS EV per maand gaat kosten.

Aanschafsubsidie van € 2.950,-

Het aanvragen van een aanschafsubsidie voor elektrische auto's is ook in 2023 mogelijk voor private leasecontracten. Het subsidiebedrag voor een nieuwe elektrische auto is dan €2.950,-. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal €45.000,-. Je komt in aanmerking voor de subsidie wanneer het leasecontract is opgesteld en getekend op of na 1 januari 2023. De auto mag niet eerder dan 1 januari 2023 op jouw naam staan. Het subsidiebedrag wordt verdeeld over de eerste 48 maanden van het leasecontract. Je krijgt dan € 2.950,- / 48 maanden is € 61,45 per maand.

Let op: De subsidie wordt niet automatisch verrekend met het leasetarief, maar zul je zelf bij de RVO moeten aanvragen.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties MG ZS 

 • Uitvoering: Comfort
 • Carrosserie: SUV (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk):  EV 130 kW  (177 pk)
 • Transmissie: automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Batterijcapaciteit: 50,3 kWh
 • Praktijkverbruik: 17,3 kWh per 100 km
 • Actieradius WLTP: 320 km (praktijkbereik 290 kilometer)
 • Trekgewicht geremd: 500 kg
 • Kogeldruk: 50 kg

ANWB Test & specificaties MG ZS 

De MG ZS EV is niet alleen uiterlijk opgefrist. De facelift heeft ook bijgedragen aan betere laadmogelijkheden en een hoger rijbereik. De Chinese MG is ruimer en voordeliger dan menig alternatief!
Meer over de MG ZS

Geteste auto kan afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De voordelen van ANWB Private Lease

 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag
 • Behoud en opbouw van schadevrije jaren tijdens de leaseperiode
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud en reparaties

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer 088 - 269 20 20Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met LeasePlan.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van nieuwe auto’s zijn bij bijna alle merken weer de "normale" 12 tot 16 weken. De levertijd van een occasion in de private lease is 3 weken, nadat onze partner LeasePlan de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease.