Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

MG ZS EV - ANWB Private Lease

Het moderne MG zette de Chinese autoindustrie in 2019 bij menig Nederlander op de kaart met de MG ZS EV. De elektrische crossover is niet alleen uiterlijk opgefrist. De facelift heeft ook bijgedragen aan betere laadmogelijkheden en een hoger rijbereik. De Chinese MG is ruimer en voordeliger dan menig alternatief!

MG ZS Comfort EV 50,3 kWh (177 pk)

In de Comfort uitvoering van de MG ZS EV kom je al weinig te kort. Lichtmetalen velgen, LED-koplampen, een rijke veiligheidsuitrusting en een navigatiesysteem om de laadpalen makkelijk te vinden: het zit er allemaal op. Met de upgrade naar Luxery wordt het, zoals de naam al aangeeft, nog een stapje luxer. In de praktijk kom je ca. 275 kilometer ver met de MG ZS. Opladen kan zowel snel als langzaam. Aan een gewone laadbaal duurt dat 8 uur en 45 minuten. Bij de juiste snellader duurt laden tot 80% nog maar 43 minuten. Voor meer actieradius kun je ook kiezen voor de Longe Range met 69,9 kWh grote accu en een praktijkbereik van 385 kilometer.

Aanschafsubsidie van € 2.950,-

Deze auto komt in aanmerking voor de aanschafsubsidie voor elektrische auto's. Deze subsidie geldt ook voor private leasecontracten. Het subsidiebedrag in 2024 voor een nieuwe elektrische auto is net als vorig jaar vastgesteld op €2.950,-. De subsidie geldt voor private leasecontracten van minimaal 4 jaar en voor modellen met een cataloguswaarde van maximaal €45.000,-. Het subsidiebedrag wordt verdeeld over de eerste 48 maanden van het leasecontract. Je krijgt dan € 2.950,- / 48 maanden is € 61,45 per maand.

Let op: De subsidie wordt niet automatisch verrekend met het leasetarief, maar zul je zelf bij de RVO moeten aanvragen.

Foto's

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

Specificaties MG ZS 

 • Uitvoering: Comfort
 • Carrosserie: SUV (5 deurs)
 • Aantal zitplaatsen: 5
 • Motor (vermogen in pk):  EV 130 kW  (177 pk)
 • Transmissie: automaat
 • Brandstof: Elektriciteit
 • Batterijcapaciteit: 50,3 kWh
 • Praktijkverbruik: 20,7 kWh per 100 km
 • Actieradius WLTP: 320 km (praktijkbereik 290 kilometer)
 • Trekgewicht geremd: 500 kg
 • Kogeldruk: 50 kg

De voordelen van ANWB Private Lease

 • De schadeverzekering voor inzittenden is altijd inbegrepen in het maandbedrag
 • Een haal- en brengservice bij onderhoud
 • Inclusief Wegenwacht Europa Standaard: en geld terug als je al Wegenwacht hebt
 • Een flexibele kilometerbundel voor als je meer of minder gaat rijden
 • Opzegbaar bij persoonlijke omstandigheden, zoals bij gedwongen ontslag

Je huidige auto inruilen?

Met de ANWB Verkoopservice krijg je gratis en vrijblijvend een gegarandeerd bod op je auto, zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiele kopers of autobedrijven. Op die manier kun je simpel en snel je huidige auto verkopen als de nieuwe leaseauto geleverd is en kom je niet onnodig zonder auto te zitten.

Contact ANWB Private Lease

Telefoonnummer
088 - 269 20 20 Pech (dag en nacht). Algemene vragen (ma-vr van 08.30 tot 17.30 uur, za 10.00 tot 16.00 uur). Contractuele vragen of melden van schade of onderhoud (ma-vr van 08.00 tot 17.30 uur).
 
WhatsApp +3188 - 269 22 22
en krijg binnen 20 minuten antwoord. (ma-vr van 08.30 tot 21:00, za 10.00 tot 16.00 uur)

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.