Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

MG private leasen bij ANWB

Een nieuwe MG rijden voor een vast maandbedrag bij ANWB Private Lease

Met ANWB Private Lease rijd je een gloednieuwe MG voor een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. En mocht je MG onverhoopt pech krijgen, dan kun je rekenen op de vertrouwde service van de Wegenwacht.

Hier vind je het aanbod van MG bij ANWB Private Lease

Een MG privé leasen met ANWB Private Lease

Nieuw, maar vertrouwd. MG is namelijk geen nieuw automerk, maar toch is MG niet het MG van voorheen. Het Chinese SAIC kocht de rechten van het Britse Rover en MG. Van MG kocht het ook de merknaam met als gevolg dat er nieuwe Chinese MG’s worden gemaakt in de oude fabriek van Rover. In Engeland rijden er daardoor al jaren weer MG’s, in Nederland kunnen we de MG vanaf 2019 weer begroeten.

Die nieuwe MG is dan geen fraaie roadster op benzine, maar een volledig elektrische SUV luisterend naar de naam MG ZS EV. Je hebt dan een (relatief) goedkope elektrische SUV met een Europese merknaam, maar een ‘Chinese’ prijs. In de goede zin van dat woord, want de kwaliteit is prima in orde. De grote dealerholding Van Mossel is de importeur van MG in Nederland.

Een MG private leasen? Met ANWB Private lease rijd je een elektrische MG voor een vast bedrag per maand. Het enige wat verder je nog hoeft te betalen zijn de brandstofkosten en ook die zijn voor een elektrische auto aantrekkelijker dan wanneer je op benzine rijdt.

Disclaimer

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de via ANWB Private Lease aangeboden uitvoering.

De levertijden van een nieuwe auto liggen gemiddeld tussen de 20 en de 24 weken. Het verschilt per merk en model. De levertijd van een occasion in de private lease is 4 à 5 weken, nadat onze partner Ayvens (voorheen LeasePlan) de ondergetekende leaseovereenkomst en de i-Deal betaling ontvangen heeft. Lees meer over de levertijden en de rechten voor de consument op de website van het Keurmerk Private Lease. Door te kiezen voor ANWB Private Lease wordt er een ANWB-lidmaatschap (€17,- per jaar) voor je afgesloten.

Keurmerk

ANWB Private Lease voldoet aan het Keurmerk Private Lease, verantwoord en vertrouwd een privéauto leasen.

Alles over private leasen 

Steeds meer Nederlanders leasen hun privé-auto. Lees alles over private lease en ontdek of het ook wat voor jou is.

Samenwerking

ANWB Private Lease is in samenwerking met Ayvens (voorheen LeasePlan).

Je auto verkopen via de ANWB 

Snel en gemakkelijk je huidige auto verkopen. Geen ongemakkelijke onderhandelingen en een gegarandeerde prijs voor je auto.