Pech voorkomen

ANWB Alarmcentrale

Je kan zelf vooraf veel doen om pech en de ellende die dat veroorzaakt te verminderen.  Zorg in elk geval dat je in het bezit bent van de juiste ANWB Wegenwacht Services en je je ANWB-lidmaatschapspas meeneemt.

Veelgestelde vragen

Zorg dat u goed voorbereid op weg gaat met uw voertuig.

Kijk voor uitgebreide informatie op de themapagina's:

Met de auto op vakantie

Bekijk hier of u de juiste services hebt afgesloten :

Wegenwacht Europa Service

Welke landen vallen onder de dekking

Vervangend Vervoer Service

Als uw auto niet binnen 48 uur weer beschikbaar is, krijgt u vervangend vervoer voor maximaal 30 dagen. Uw vakantie kan dan gewoon doorgaan.
Meer informatie Vervangend Vervoer Service

Aanhangwagen Service Buitenland

Hieronder valt pechhulp of transport van uw aanhangwagen naar Nederland. Wij adviseren u ook Vervangende Auto Service voor Europa af te sluiten. U krijgt dan een vervangende caravan, vouwwagen of bagagewagen als deze niet binnen 48 uur te repareren is. Uw vakantie kan dan gewoon doorgaan.
Meer informatie Aanhangwagen Service Buitenland

Kampeerauto Service Buitenland

Hieronder valt pechhulp of transport van uw kampeerauto naar Nederland. Wij adviseren u ook Vervangende Auto Service voor Europa af te sluiten. U kunt dan rekenen op een vervangende camper of kampeerauto als de deze niet binnen 48 uur te repareren is. Uw vakantie kan dan gewoon doorgaan.
Kampeerauto Service Buitenland

 

 

 

 

U heeft een creditcard nodig om een huurauto mee te krijgen. Ook voor betalingen in hotel of garage kan dit erg handig zijn.
Meer informatie om een ANWB Visa Card aan te vragen

Speciaal voor jou geselecteerd