Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Laadpaal

Het is helaas tijdelijk niet mogelijk om een laadpaal aan te vragen. Excuses voor het ongemak.

Laadpaal voor bij je bedrijf

Wil je voor jezelf en je medewerkers een laadpaal bij je bedrijf laten plaatsen? In samenwerking met Eneco installeren wij een laadpaal op jouw kantoor of bedrijf, zodat jij en je medewerkers altijd van een oplaadpunt verzekerd zijn.

Tijdelijk niet beschikbaar

Momenteel is het helaas niet mogelijk om een laadpaal aan te vragen bij de ANWB door een technische storing. Er wordt gewerkt aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Een laadpaal op kantoor of bij je bedrijf geeft jou en je medewerkers de mogelijkheid om jullie elektrische auto tegen het huidige stroomtarief – ongeveer € 0,22 kWh – op te laden tijdens kantooruren. De laadpalen die wij installeren komen van de Nederlandse fabrikant Alfen en zijn van hoge kwaliteit. Met een 3 fase lader laad je je auto hiermee al snel op met 70 kilometer per uur! De installatie is inclusief een hostingcontract. Deze bevat onder andere een digitale omgeving waar je alle gemaakte kosten kunt inzien. Deze kosten kunnen we automatisch verrekenen met je bedrijf.

De voordelen van een laadpaal bij je bedrijf

  • Jij en je medewerkers zijn altijd verzekerd van een laadplek
  • Opladen bij een eigen laadpaal is goedkoper dan bij een openbare laadpaal
  • Inzicht in alle gemaakte kosten van jou en je medewerkers
  • Alle medewerkers en klanten met een laadpas kunnen de laadpaal gebruiken
  • Het laadpunt levert gegarandeerd groene stroom

Goed om te weten: als werkgever mag je de oplaadkosten van je medewerkers, die auto's van de zaak hebben, kosteloos vergoeden. De laadkosten van jou en je medewerkers kunnen automatisch verrekend worden met je bedrijf.

Ben je op zoek naar een laadpas of een Mobiliteitskaart? Ook die kun je bij ons bestellen.

Top 5 veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen.