Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Antwoord op al je ondernemersvragen via ZZP Nederland

Gratis tijdelijk lidmaatschap bij ZZP Nederland

Besteed jij je kostbare uren ook liever aan het uitoefenen van je vak dan aan het uitzoeken van allerlei ondernemerszaken? Dan hebben wij als ANWB de oplossing voor jou. Sinds kort zijn wij een strategische samenwerking aangegaan met ZZP Nederland. Bij ZZP Nederland zitten ervaren ondernemersadviseurs voor je klaar, die al je vragen rondom zelfstandig ondernemerschap beantwoorden. Bovendien bieden ze een uiteenlopend pakket van aanvullende diensten, die voor jou als zelfstandig ondernemer zeker van pas kunnen komen. Dagelijks worden zowel startende als ervaren zelfstandig ondernemers op weg geholpen. Met de actiecode ANWB2023 kunnen ANWB Zakelijk-leden een jaar lang gratis gebruikmaken van deze diensten!

Over ZZP Nederland

ZZP Nederland is met ruim 55.000 leden de grootste belangenorganisatie voor zelfstandig ondernemers in Nederland en gewaardeerd partner van ANWB. Zij komen als geen ander op voor jouw belangen als zelfstandig ondernemer. Je kunt via raadplegingen je mening geven over uiteenlopende onderwerpen, waarover in politiek Den Haag wordt besloten. Denk aan de verplichte arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) en hoe de KVK met jouw gegevens om dient te gaan.

De ondernemersdesk zit klaar om jouw vragen over ondernemen en verzekeren te beantwoorden. Daarnaast vind je een schat aan informatie via de kennisbank en krijg je toegang tot veel interessante voordelen. Het mooiste van dit alles? Als lid van ANWB Zakelijk kun je nu tijdelijk gratis gebruikmaken van de diensten van ZZP Nederland (t.w.v. € 22,50 ex btw per jaar), onderaan dit artikel lees je hoe.

Verzekeringen speciaal voor zzp’ers

ZZP Nederland geeft onafhankelijk advies over zakelijke verzekeringen speciaal voor zzp’ers. Bijvoorbeeld de aansprakelijkheidsverzekering maar ook de AOV. En wist je dat als je een auto op de zaak hebt staan je deze zakelijk moet verzekeren? Indien je btw kunt verrekenen, dien je de auto dan ook exclusief btw te verzekeren. Ook kun je jouw gereedschap, welke vaak in de bus blijven liggen, meeverzekeren evenals de goederen die je vervoert. 

Vind antwoord op al jouw ondernemersvragen

Wat is een goed uurtarief, kun je een (elektrische) fiets op de zaak zetten en welke kosten mag je aftrekken? Vind het antwoord op deze en veel meer vragen in de kennisbank van ZZP Nederland. Net gestart met je onderneming of ben je van plan om zzp’er te worden? Bekijk dan het stappenplan ‘Zzp’er worden’. Kom je er niet uit? Bel of mail dan gerust met de ondernemersdesk en leg je vraag voor.

Ledenvoordelen voor jou als zzp’er

Korting op boekhouden, het laten maken van een website of een internet- en telefoonaansluiting? Via het ledenvoordeelprogramma van ZZP Nederland krijg je korting op heel veel relevante diensten en producten voor zzp’ers.

Speciale actie voor ANWB Zakelijk-leden!

Leden van ANWB Zakelijk kunnen tijdelijk één jaar gratis lid worden van ZZP Nederland. Na dit eerste jaar betaal je € 22,50 ex. btw per jaar of kun je het lidmaatschap weer opzeggen. Ga naar de website van ZZP Nederland, en kies voor een collectieve aansluiting en gebruik hier de code ANWB2023. Let op, deze actie is alleen geldig in de maanden juli en augustus 2023.