Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB voor de Zaak voor zzp'ers

Wij helpen jou om zorgeloos op weg te gaan.

Meer informatie 

ANWB voor de Zaak voor zzp'ers

We zijn er voor jou

Als zzp’er wil je zorgeloos onderweg zijn naar je afspraken. Pech kun je daarbij niet gebruiken. ANWB voor de Zaak helpt je daarom zo snel mogelijk weer op weg. Het liefst in je eigen auto of bus en anders met passend vervangend vervoer.

Met Wegenwacht voor de Zaak ben je gegarandeerd van all-in hulpverlening. In heel Nederland en uit te breiden met dekking in Europa. Mocht het nodig zijn dan regelen we zelfs vervangend vervoer voor je in Nederland en Europa.

Als zzp’er kun je ook bij ons terecht voor ANWB Zakelijke Lease auto’s. We bieden op geselecteerde modellen de laagste prijsgarantie. Onze zakelijke lease auto’s komen daarnaast voor de gehele looptijd met gratis Wegenwacht Nederland Standaard.

Voor zzp’ers hebben we een zakelijke laadpas, waarmee je toegang krijgt tot alle openbare oplaadpunten in Nederland. Je betaalt met de laadpas een vast tarief per kWh en je kunt online eenvoudig al je transacties inzien.

Speciaal voor jou als zzp'er

Mobiliteitskaart voor ZZP 

Slim reizen met de meest complete zakelijke mobiliteitskaart van Nederland. Maak zorgeloos gebruik van alle vormen van vervoer. 

ANWB Zakelijke Lease 

Met ANWB voor de Zaak kun je nu ook je bedrijfswagen leasen. Op de geselecteerde modellen bieden we de laagste prijsgarantie, altijd inclusief Wegenwacht voor de Zaak.

Wegenwacht voor de Zaak 

Pechhulp speciaal voor ZZP en MKB. Ga onbezorgd op weg naar je zakelijke afspraak. Met Wegenwacht voor de Zaak is de beste hulp altijd dichtbij!

Nieuws en tips 

Blijf op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en podcasts over zakelijke mobiliteit. Bekijk hier al onze nieuwsitems, tips en interviews.