ANWB Zakelijk en ZZP

ANWB Zakelijk en ZZP

ANWB voor de Zaak helpt jou om zorgeloos op weg te gaan.

Meer informatie

ANWB voor de Zaak voor ZZP'ers

We zijn er voor jou

Als zzp’er wil je zorgeloos onderweg zijn naar je afspraken. Pech kun je daarbij niet gebruiken. ANWB Zakelijk helpt je daarom zo snel mogelijk weer op weg. Het liefst in je eigen auto of bus en anders met passend vervangend vervoer.

Met Wegenwacht voor de Zaak ben je gegarandeerd van all-in hulpverlening. In heel Nederland en uit te breiden met dekking in Europa. Mocht het nodig zijn dan regelen we zelfs vervangend vervoer voor je in Nederland en Europa.

Reis je ook met het ov of maak je gebruik van andere mobiliteitsdiensten? Dan kan je het pakket eenvoudig uitbreiden met de ANWB Mobiliteitskaart. Dit is onze complete mobiliteitsoplossing voor zakelijk gebruik. Je ontvangt maandelijks één factuur met al je gemaakte kosten van het ov, parkeren, tanken, taxi en elektrisch laden.

Als zzp’er kun je ook bij ons terecht voor ANWB Zakelijke Lease auto’s. We bieden op geselecteerde modellen de laagste prijsgarantie. Onze zakelijke lease auto’s komen daarnaast voor de gehele looptijd met gratis Wegenwacht Nederland Standaard.

Speciaal voor jou als ZZP'er

ANWB Mobiliteitskaart

ANWB Mobiliteitskaart

Ga slim reizen met de meest complete zakelijke mobiliteitskaart van Nederland. Je kunt zorgeloos gebruik maken van alle vormen van vervoer. 

ANWB Zakelijke Lease

ANWB Zakelijke Lease

Met ANWB voor de Zaak kun je nu ook je bedrijfswagen leasen. Op de geselecteerde modellen bieden we de laagste prijsgarantie, altijd inclusief Wegenwacht voor de Zaak.

Wegenwacht voor de zaak

Wegenwacht voor de zaak

Pechhulp speciaal voor ZZP en MKB. Ga onbezorgd op weg naar je zakelijke afspraak. Met Wegenwacht voor de Zaak is de beste hulp altijd dichtbij!

Nieuws en tips

Nieuws en tips

Blijf op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en podcasts. We brengen je graag het laatste nieuws rondom de zakelijke markt. Bekijk onze nieuwsitems.