Algemene Voorwaarden ANWB Zakelijk

Het is van belang dat je op de hoogte bent van de Voorwaarden van het lidmaatschap ANWB voor de Zaak, de bijbehorende pechhulpmodules van Wegenwacht en de tankpas. Je kunt de algemene voorwaarden hieronder downloaden.

De belangrijkste veranderingen voor 2019

De tarieven per 2019

Als gevolg van een stijging van de hulpverleningskosten zijn de tarieven van onze Wegenwacht services gemiddeld met 1,6% verhoogd.

Alle brieven digitaal

Je ontvangt voortaan alle brieven van ons per email. Hiervoor gebruiken we het e-mailadres zoals vermeld in deze brief.  Mogelijk heb je deze brief nu nog per post ontvangen.

Geen of onjuist emailadres bij ons bekend? Log in op Mijn ANWB voor de Zaak en geef het (juiste) emailadres zo snel mogelijk aan ons door, zodat je alle post kunt blijven ontvangen.

Je facturen en brieven overzichtelijk bij elkaar

Vanaf januari vind je je nieuwe factuur en alle brieven vanaf 2019 terug in je persoonlijke omgeving van Mijn ANWB voor de Zaak. Handig voor je administratie! Je factuur ontvang je ook nog per post.

Mijn ANWB voor de Zaak nu óók geschikt voor tablet en mobiele telefoon

Voortaan kun je Mijn ANWB voor de Zaak ook raadplegen op je tablet of mobiele telefoon. Ben je onderweg en wil je je producten inzien of wijzigen, of gebruik maken van een actie? Dat kan vanaf nu op elk device.