Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB voor de Zaak voor mkb'ers

Wij helpen jou om zorgeloos op weg te gaan.

Meer informatie 

ANWB voor de Zaak voor mkb'ers

We zijn er voor jou

We begrijpen heel goed dat pech onderweg nooit goed uitkomt. Daarom helpen we jou en je medewerkers snel weer op weg. Ons Wegenwacht voor de Zaak lidmaatschap is kentekengebonden, waardoor het niet uitmaakt wie achter het stuur zit. Ideaal voor mkb-bedrijven met meerdere auto’s op de weg.

Met Wegenwacht voor de Zaak worden jij en je medewerkers in heel Nederland of in heel Europa geholpen bij pech. Het maakt niet uit of er zakelijk of privé gereden wordt. Kunnen we je auto of bestelbus niet direct (Wegenwacht Nederland) of binnen 48 uur (Wegenwacht Europa) uur repareren, dan krijg je vervangend vervoer. Daarnaast regel je zelf alles eenvoudig online.

Als mkb’er kan je voor jezelf en je medewerkers ook bij ons terecht voor ANWB Zakelijke Lease auto’s en bussen. We bieden op geselecteerde modellen de laagste prijsgarantie en onze zakelijke lease auto’s komen voor de gehele looptijd met gratis Wegenwacht Nederland Standaard.

Rijden jij of je medewerkers in een elektrische auto voor de zaak? In samenwerking met Eneco plaatsen we duurzame laadpalen bij je thuis of bij je bedrijf. We leveren 100% groene stroom en gemaakte kosten verrekenen we automatisch met je bedrijf. Voor mkb’ers en hun medewerkers hebben we ook een zakelijke laadpas, waarmee je toegang krijgt tot alle openbare oplaadpunten in Nederland. Je betaalt met de laadpas een vast tarief per kWh en je kunt online eenvoudig al je transacties inzien.

Speciaal voor jou als mkb'er

ANWB Mobiliteitskaart 

Slim reizen met de meest complete zakelijke mobiliteitskaart van Nederland. Met de mobiliteitskaart maak je zorgeloos gebruik van alle vormen van vervoer. 

ANWB Zakelijke Lease 

Met ANWB voor de Zaak kun je nu ook je bedrijfswagen leasen. Op de geselecteerde modellen bieden we de laagste prijsgarantie, altijd inclusief Wegenwacht voor de Zaak.

Laadpaal thuis of bij je bedrijf 

Met een laadpaal ben jij (en je medewerkers) verzekerd van een laadplek. Je krijgt inzicht in de gemaakte kosten en de paal levert gegarandeerd groene stroom.

Wegenwacht voor de Zaak 

Pechhulp speciaal voor ZZP en MKB. Ga onbezorgd op weg naar je zakelijke afspraak. Met Wegenwacht voor de Zaak is de beste hulp altijd dichtbij!

Nieuws en tips 

Blijf op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en podcasts over zakelijke mobiliteit. Bekijk hier al onze nieuwsitems, tips en interviews.