ANWB Zakelijk en MKB

ANWB Zakelijk en MKB

ANWB voor de Zaak helpt jou om zorgeloos op weg te gaan.

Meer informatie

ANWB voor de Zaak voor MKB'ers

We zijn er voor jou

We zijn er voor jou en je medewerkers. We begrijpen heel goed dat pech onderweg nooit goed uitkomt en helpen jou en je medewerkers daarom snel weer op weg. Ons Wegenwacht voor de Zaak lidmaatschap is kentekengebonden, waardoor het niet uitmaakt wie achter het stuur zit. Ideaal voor mkb-bedrijven met meerdere auto’s op de weg.

Met Wegenwacht voor de Zaak worden jij en je medewerkers in heel Nederland of in heel Europa geholpen bij pech. Het maakt niet uit of er zakelijk of privé gereden wordt. Kunnen we je auto of bestelbus niet binnen één uur repareren? Dan krijg je vervangend vervoer.

Maken jij en je medewerkers ook gebruik van het ov of van een mobiliteitsbudget? Dan kan je het pakket eenvoudig uitbreiden met de ANWB Mobiliteitskaart. Dit is onze complete mobiliteitsoplossing voor zakelijk gebruik. Per kaart ontvang je maandelijks één factuur met alle gemaakte kosten van het ov, parkeren, tanken, taxi en elektrisch laden.

Als mkb’er kan je voor jezelf en je medewerkers ook bij ons terecht voor ANWB Zakelijke Lease auto’s en bussen. We bieden op geselecteerde modellen de laagste prijsgarantie en onze zakelijke lease auto’s komen voor de gehele looptijd met gratis Wegenwacht Nederland Standaard.

Speciaal voor jou als MKB'er

ANWB Mobiliteitskaart

ANWB Mobiliteitskaart

Ga slim reizen met de meest complete zakelijke mobiliteitskaart van Nederland. Je kunt zorgeloos gebruik maken van alle vormen van vervoer. 

ANWB Zakelijke Lease

ANWB Zakelijke Lease

Met ANWB voor de Zaak kun je nu ook je bedrijfswagen leasen. Op de geselecteerde modellen bieden we de laagste prijsgarantie, altijd inclusief Wegenwacht voor de Zaak.

Wegenwacht voor de Zaak

Wegenwacht voor de Zaak

Pechhulp speciaal voor ZZP en MKB. Ga onbezorgd op weg naar je zakelijke afspraak. Met Wegenwacht voor de Zaak is de beste hulp altijd dichtbij!

Nieuws en tips

Nieuws en tips

Blijf op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en podcasts. We brengen je graag het laatste nieuws rondom de zakelijke markt. Bekijk onze nieuwsitems.