ANWB voor de Zaak voor mkb'ers

ANWB voor de Zaak voor mkb'ers

Wij helpen jou om zorgeloos op weg te gaan.

Meer informatie

ANWB voor de Zaak voor mkb'ers

We zijn er voor jou

We begrijpen heel goed dat pech onderweg nooit goed uitkomt. Daarom helpen we jou en je medewerkers snel weer op weg. Ons Wegenwacht voor de Zaak lidmaatschap is kentekengebonden, waardoor het niet uitmaakt wie achter het stuur zit. Ideaal voor mkb-bedrijven met meerdere auto’s op de weg.

Met Wegenwacht voor de Zaak worden jij en je medewerkers in heel Nederland of in heel Europa geholpen bij pech. Het maakt niet uit of er zakelijk of privé gereden wordt. Kunnen we je auto of bestelbus niet binnen één uur repareren? Dan krijg je vervangend vervoer. Daarnaast regel je zelf alles eenvoudig online.

Als mkb’er kan je voor jezelf en je medewerkers ook bij ons terecht voor ANWB Zakelijke Lease auto’s en bussen. We bieden op geselecteerde modellen de laagste prijsgarantie en onze zakelijke lease auto’s komen voor de gehele looptijd met gratis Wegenwacht Nederland Standaard.

Rijden jij of je medewerkers in een elektrische auto voor de zaak? In samenwerking met Eneco plaatsen we duurzame laadpalen bij je thuis of bij je bedrijf. We leveren 100% groene stroom en gemaakte kosten verrekenen we automatisch met je bedrijf. Voor mkb’ers en hun medewerkers hebben we ook een zakelijke laadpas, waarmee je toegang krijgt tot alle openbare oplaadpunten in Nederland. Je betaalt met de laadpas een vast tarief per kWh en je kunt online eenvoudig al je transacties inzien.

Speciaal voor jou als mkb'er

ANWB Zakelijke Lease

ANWB Zakelijke Lease

Met ANWB voor de Zaak kun je nu ook je bedrijfswagen leasen. Op de geselecteerde modellen bieden we de laagste prijsgarantie, altijd inclusief Wegenwacht voor de Zaak.

Laadpaal voor thuis of bij je bedrijf

Laadpaal voor thuis of bij je bedrijf

Met een laadpaal zijn jij en je medewerkers altijd verzekerd van een laadplek. Je krijgt inzicht in alle gemaakte kosten en de laadpaal levert gegarandeerd groene stroom.

Wegenwacht voor de Zaak

Wegenwacht voor de Zaak

Nú 25,- korting. Pechhulp speciaal voor ZZP en MKB. Ga onbezorgd op weg naar je zakelijke afspraak. Met Wegenwacht voor de Zaak is de beste hulp altijd dichtbij!

Nieuws en tips

Nieuws en tips

Blijf op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en podcasts over zakelijke mobiliteit. Bekijk hier al onze nieuwsitems, tips en interviews.