Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pechhulp on demand

Zomaar met pech langs de weg stilstaan, daar zit je natuurlijk niet op te wachten. Het gebeurt vaker dan je denkt. Jaarlijks helpen wij meer dan 1 miljoen leden weer op weg bij pech. Ook wanneer je nog geen pechhulp service hebt wil je natuurlijk geholpen worden en door kunnen rijden in je eigen auto. Wat zijn de voordelen van Wegenwacht Service ten opzichte van pechhulp on demand?

Geen onverwachte kosten

Wanneer je pech hebt, wil je niet voor onverwacht hoge kosten komen te staan. Bij pechhulp on demand moet je vaak nog voorrij- en sleepkosten betalen. Wil jij altijd weten waar je aan toe bent qua kosten en service? Sluit dan nu Wegenwacht® Service af en ga met een gerust gevoel op weg.


 

Direct weer op weg

Onze wegenwachten zijn speciaal opgeleid en uitgerust om je direct weer op weg te helpen. Wij zorgen ervoor dat je in 9 van de 10 gevallen na de pechhulp direct je reis weer kunt vervolgen.

Altijd in de buurt

Met 900 wegenwachten zijn wij altijd in de buurt en met meer dan 7000 buitenlandse wegenwachten word je ook in Europa snel geholpen. Pech in de stad? Wij zijn dan nog sneller bij je met onze fietsende wegenwachten. Op een e-bike crossen zij door steegjes en winkelstraten om sneller jouw pechgeval te kunnen verhelpen.

De voordelen van het ANWB-lidmaatschap

Een ANWB-lidmaatschap is meer dan alleen pechhulp. Je kunt bij ons ook rekenen op advies en informatie, ledenvoordeel én belangenbehartiging. Zo krijg jij met je lidmaatschapspas korting op dagjes uit zoals de Efteling, WildLands en musicals. Maar ook korting op producten uit de ANWB winkels, parkeren en nog veel meer. Ontdek alle voordelen van het lidmaatschap

Regel nu je pechhulp pakket

Wil jij zeker op weg gaan? Sluit dan nu je pechhulp af. Bekijk nu welk pakket bij jou past.


 

Sta je nu met pech?

In Nederland helpen we je graag direct weer op weg. Bel de Alarmcentrale als je direct hulp nodig hebt. 

Bel ANWB Alarmcentrale