Pech gehad?

Na je pechmoment

Ben je geholpen door onze Wegenwacht bij pech? Laat anderen weten hoe je dit hebt ervaren in een review. Ook vind je hier informatie over het inleveren van een Wegenwacht Reservewiel en het indienen van een declaratie.

8.1

Klanttevredenheid Wegenwacht

Service beoordeeld met een:

Gebaseerd op 88784 stemmen
Laat een review achter
Bedankje aan de Wegenwacht

Bedankje aan de Wegenwacht

We krijgen van veel leden de vraag hoe zij 'hun' Wegenwacht kunnen bedanken. Mocht je een compliment willen sturen aan de Wegenwacht die jou geholpen heeft, dan kan dit naar wegenwacht@anwb.nl.

Reservewiel inleveren

Heeft de Wegenwacht een geel Wegenwacht Reservewiel onder je auto gemonteerd? Dan kun je deze binnen vijf dagen terugsturen in de retourtas die de Wegenwacht heeft meegegeven. Deze tas is voorzien van een retourlabel. Mocht het retourlabel ontbreken, dan kun je contact opnemen met wegenwacht@anwb.nl o.v.v kenteken en datum pech.

Declaratie indienen

Er kunnen situaties zijn waarbij je zelf bepaalde kosten voorschiet, die je daarna terugkrijgt op basis van je Wegenwacht Service. Heb je kosten gemaakt die volgens de algemene voorwaarden door ons worden vergoed? Dan kun je ze eenvoudig online declareren in Mijn ANWB.

Bekijk en wijzig je pakket

Bekijk en wijzig je pakket

Log in met je ANWB-account en bekijk waar je recht op hebt met jouw pechhulp pakket. Ook kun je hier je pakket wijzigen. Bij een upgrade naar Wegenwacht Europa Standaard krijg je 20% korting.