Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Pechhulp zonder abonnement

Het gebeurt vaker dan je denkt: met pech langs de weg staan. Jaarlijks helpt de Wegenwacht meer dan 1 miljoen leden weer op weg bij pech. Ook wanneer je nog geen pechhulp service hebt wil je natuurlijk geholpen worden en door kunnen rijden in je eigen auto. Wat zijn de voordelen van Wegenwacht® Service ten opzichte van pechhulp zonder abonnement?

Direct geholpen of wegslepen

Het belangrijkste verschil tussen Wegenwacht® Service en een pechhulpdienst zonder abonnement is dat de Wegenwacht je in 9 van de 10 gevallen weer direct op weg helpt, terwijl andere pechhulpverleners je vaak wegslepen. Onze 900 wegenwachten zijn speciaal opgeleid en uitgerust om zelf het probleem op te lossen die de pech veroorzaakt. Jaarlijks volgen zij trainingen op het gebied van techniek, veiligheid, communicatie en EHBO. Daardoor kun je je reis vervolgen zonder dat je weggesleept moet worden en ben je dus sneller op weg.

Kosten pechhulp

Belangrijk bij de afweging of je voor pechhulp zonder abonnement of Wegenwacht® Service gaat, zijn uiteraard de kosten. Met Wegenwacht® Service betaal je een vast bedrag, waarmee je voor een heel jaar verzekerd bent van pechhulp. Dus heb je nog een keer pech, dan kun je weer rekenen op de hulp van de Wegenwacht. Bij pechhulp zonder abonnement betaal je op het moment dat je pechhulp krijgt. Het grote nadeel hiervan zijn de onverwachte, vaak hoge, kosten. Waar je bij andere pechhulpverleners naast de pechhulpverlening ook vaak extra moet betalen voor voorrijden en wegslepen, is dit bij Wegenwacht® Service inbegrepen. Wanneer je pech krijgt, betaal je alleen voor reparatie of eventueel vervangen onderdelen. Wil jij altijd weten waar je aan toe bent qua kosten en service? Sluit dan nu Wegenwacht® Service af en ga met een gerust gevoel op weg.


Gezinsvoordeel

Wist je dat als iemand in het gezin een Wegenwacht pakket heeft, de rest van het gezin kan meeprofiteren? Partners van ANWB-leden met Wegenwacht® Service kunnen heel voordelig Wegenwacht afsluiten. Jongeren onder de 25 krijgen maar liefst 25% korting of kunnen voor zeer lage prijs meeliften op het lidmaatschap van hun ouder(s) via de jongerenpas.

Alle soorten auto's

De Wegenwacht bestaat al meer dan 70 jaar en heeft in de loop der tijd veel kennis opgebouwd over verschillende soorten auto's. Ook worden de wegenwachten steeds bijgeschoold en blijven ze innoveren, waardoor zij ook kunnen helpen bij onder andere oldtimers en elektrische auto's. De prijs voor het pakket blijft gelijk, ongeacht de leeftijd van je auto.

Meer service dan directe pechhulp

Ook als je geen pech hebt, kun je de Wegenwacht bellen voor advies. Bijvoorbeeld bij een vreemd geluiden, vreemde geur of als je twijfelt of je door kunt rijden. Wij zijn 24/7 bereikbaar en dit kost je niks extra.

Wat heb je aan het ANWB-lidmaatschap?

Een ANWB-lidmaatschap is meer dan alleen pechhulp. Je kunt bij ons ook rekenen op advies en informatie, ledenvoordeel én belangenbehartiging. Zo krijg jij met je lidmaatschapspas korting op dagjes uit zoals de Efteling, WildLands en musicals. Maar ook korting op producten uit de ANWB winkels, parkeren en nog veel meer. Ontdek alle voordelen van het lidmaatschap.

Voorkom pech

Met de juiste voorbereiding kun je de kans op pech een stuk verkleinen. Echt met een goed gevoel op weg? Vergeet dan niet Wegenwacht Service af te sluiten. Want met 900 wegenwachten is de beste pechhulp altijd dichtbij. 


Sta je nu met pech?

We helpen je graag direct weer op weg. Bel de Alarmcentrale als je direct hulp nodig hebt of meld pech met de Wegenwacht app

Bel ANWB Alarmcentrale