De accucheck, om autopech te voorkomen

De Wegenwacht krijgt veel te maken met kapotte accu’s. Om problemen te voorkomen, kun je je accu gratis preventief laten nakijken door de Wegenwacht.

Gratis accucheck

Als ANWB-lid met Wegenwacht Service kun je gratis je accu laten nakijken door de Wegenwacht. Met behulp van speciale meetapparatuur bepaalt de Wegenwacht de conditie van je accu en geeft je advies. Mocht het advies zijn om je accu te laten vervangen, dan kun je dat in vrijwel alle gevallen direct door ons laten doen. Je betaalt dan alleen de kosten van de accu en krijgt bovendien drie jaar garantie op je nieuwe accu.

Bel ons en we komen er aan

  1. Bel 088 269 2885 van maandag t/m vrijdag van 09:00 en 17:00
  2. We proberen daarna zo snel mogelijk bij je te zijn, de accucheck duurt 15 minuten.
  3. Als geadviseerd wordt je accu te vervangen, kun je dat direct laten doen

De accucheck zal bijna altijd plaatsvinden op de dag dat je ons belt. Bij onvoorziene extreme drukte, bijvoorbeeld bij strenge winterse weersomstandigheden, kan worden besloten de accuchecks uit te stellen om voorrang te kunnen geven aan leden die met pech langs de weg staan. Dit is om de kwaliteit van onze pechhulp te kunnen blijven garanderen.

Voorwaarden accucheck

Lees alle informatie over de accucheck na in de accucheck voorwaarden (.pdf)

Heb je nog geen Wegenwacht Service?

Word dan nu lid en je kunt ook je accu gratis laten checken. Let op: om de accucheck in je woonplaats te laten uitvoeren heb je Nederland Standaard of Compleet nodig.

Bekijk pakketten

Check je pakket

Vlog: Wegenwacht Wouter lost accuproblemen op