Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Voordelen van een doorlopende reisverzekering

Met een reisverzekering ga je goed beschermd op vakantie. Maar moet je nu kiezen voor een kortlopende of doorlopende reisverzekering? Dat ligt helemaal aan het aantal dagen per jaar dat je op vakantie gaat en wat je gezinssamenstelling is. Om je te helpen kiezen, hebben we de voordelen van een doorlopende reisverzekering op een rij gezet.

Je reisverzekering is altijd geregeld

Eén van de voordelen van een ANWB Doorlopende Reisverzekering is dat je altijd verzekerd bent, dus ook tijdens een spontaan weekendje weg of een last-minute naar de zon. Wij zien dat de reisverzekering nog steeds vaak wordt vergeten. En als je er pas aan denkt als je in het buitenland bent, dan kun je je niet meer verzekeren.

Ideaal als je vaak of lang reist

Met een ANWB Doorlopende Reisverzekering kun je zo vaak als je wilt op vakantie gaan. En ook weekendjes weg zijn verzekerd, in binnen- én buitenland. Heb je een lange reis op de planning staan? Ook dat kun je voor een maximaal aaneengesloten periode van 60 of 180 dagen bij de ANWB regelen.

Doorlopend vaak goedkoper

In veel situaties is een Doorlopende Reisverzekering dus goedkoper. Maar wanneer precies? Om je hiervan een beeld te geven, zetten we een paar korte voorbeelden voor je op een rij waarbij doorlopend de voordeligste optie is.

  • Alleenstaanden bij een reis vanaf 21 dagen per jaar
  •  Twee volwassenen bij een reis vanaf 17 dagen
  • Gezin met 2 kinderen (5 jaar of ouder) bij een reis vanaf 11 dagen per jaar

Gezinsvoordeel

Ga je met je gezin op vakantie? Dan verzeker je je kinderen t/m 4 jaar oud gratis mee bij de ANWB. Meld ze dan wel altijd aan. Ook grote gezinnen profiteren van extra voordeel op hun reisverzekering. Heb je een gezin dat bestaat uit 4 personen of meer? Dan betaal je maar voor maximaal 3 personen premie.

Na 1 jaar direct opzegbaar

Je zit niet vast aan een langlopend contract. Na het eerste jaar kun je je Doorlopende Reisverzekering dagelijks per direct opzeggen.

Bereken nu je premie

Bereken de premie voor de ANWB Doorlopende Reisverzekering. ANWB-leden profiteren bovendien van 5% korting. Nog geen lid? Geen probleem, meld je bij het afsluiten gratis aan en profiteer direct van het voordeel.