Naar artikel

Reis- en Annuleringsverzekering

Snel en eenvoudig afsluiten bij de ANWB

Het is verstandig om een Reis- en Annuleringsverzekering af te sluiten als je vakantieplannen hebt. Het kan namelijk gebeuren dat je tijdens jouw vakantie onverwachts hulp nodig hebt. Bijvoorbeeld wanneer je bagage is gestolen, je ziek wordt of onverwachts een ongeval krijgt. Dan is het wel zo fijn als je kunt terugvallen op je reisverzekering. Op een annuleringsverzekering kun je terugvallen wanneer je jouw vakantie moet afzeggen of tussentijds afbreken.

Een Reis- en annuleringsverzekering samen afsluiten

Door een Reis- en annuleringsverzekering gezamenlijk af te sluiten, kun je met een gerust hart jouw vakantie boeken. Je bent namelijk goed verzekerd voor onverwachte gebeurtenissen voor én tijdens jouw vakantie. Een reisverzekering dekt onvoorziene kosten tijdens jouw vakantie, ontdek wat er allemaal verzekerd is met de ANWB Reisverzekering. Benieuwd naar de geldige annuleringsredenen? Wij hebben op een rij gezet welke annuleringsredenen gedekt zijn met de ANWB Annuleringsverzekering.

Ontvang 5% korting

Sluit je een ANWB Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering af? Dan profiteer je van 5% combikorting. Ben of word je daarnaast lid van de ANWB? Dan ontvang je óók nog een 5% ledenkorting. 

Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering

Een weekendje weg in het voorjaar, in de zomer op vakantie en in het najaar nog een stedentrip maken? Je bent vaker weg dan je denkt. De ANWB Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering is verstandig om af te sluiten wanneer je meerdere keren per jaar op vakantie gaat en er geen omkijken naar wilt hebben. Een bijkomend voordeel van de ANWB Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering is dat zelfs jouw concert- en theaterkaartjes verzekerd zijn als je onverwachts moet annuleren.


Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering

Ga je maar één keer of weinig dagen per jaar op vakantie? Dan adviseren wij om de ANWB Kortlopende Reis- en Annuleringsverzekering af te sluiten. In dit geval ben je verzekerd voor het daadwerkelijke aantal dagen dat je op vakantie bent. Ga je vaker op vakantie? Dan is een doorlopende verzekering vaak voordeliger.


Ga goed verzekerd op reis

Door het afsluiten van een ANWB Kortlopende of Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering hoef je niet meer om te kijken naar jouw verzekering. Je kunt met veel plezier een vakantie gaan uitzoeken en boeken. Geniet van de voorpret!