Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Nu10%korting*

Pleziervaartuigverzekering

De Pleziervaartuigverzekering van ANWB is verrassend scherp geprijsd en biedt uitstekende service!

Premie berekenen 

Pleziervaartuigverzekering

Met de ANWB Pleziervaartuigverzekering bepaal je zelf hoe uitgebreid je jezelf wilt verzekeren. Bij de ANWB kun je rekenen op zeer veel service tegen een scherpe prijs. Daarnaast biedt de ANWB Pleziervaartuigverzekering een no-claim korting tot wel 40%. Sluit nu ook aanvullend de ANWB Pechhulp af bij jouw pleziervaartuigverzekering.

*Sluit nu een plezoervaartuigverzekering af en ontvang een jaar lang 10% korting. Lees hier de actievoorwaarden.

Kies zelf je dekking

Bepaal zelf welke pleziervaartuigverzekering het beste bij je past. Wil je jezelf alleen verzekeren voor schade die je toebrengt aan een ander? Kies dan de WA-dekking. De WA-dekking kun je aanvullen met de Basis Casco- of de Uitgebreid Cascoverzekering.

Aanvullende ANWB Pechhulp

Altijd onbezorgd varen? Sluit dan aanvullend ANWB Pechhulp af bij je pleziervaartuigverzekering. Heb je in Nederland pech op het water, dan staat een team van ervaren servicemonteurs klaar om jou te helpen.

Korting op de pleziervaartuigverzekering

Profiteer van diverse kortingsregelingen bij de ANWB Pleziervaartuigverzekering. ANWB leden profiteren standaard van 5% ledenkorting. Verder bieden wij een no-claim korting tot wel 40% aan en diverse andere kortingsregelingen.

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.