Naar artikel
Leden5%korting

Jetski- of Waterscooterverzekering

  • Voor vaartuigen tot € 20.000
  • WA-dekking tot € 7.500.000
  • Uit te breiden met Basis Casco

Jetski verzekering - waterscooter verzekering

In de meeste Europese landen is een WA-verzekering voor snel varende vaartuigen verplicht. Dus ook voor je waterscooter of jetski. Daarom heeft de ANWB ook een verzekering voor je jetski of waterscooter.

Kies zelf je dekking

Bij de ANWB kan je kiezen uit het vaargebied Nederland uitgebreid of de Europese binnenwateren. Wij bieden een WA-dekking tot € 7.500.000,-. Je kan de WA-dekking voor je jetski of waterscooter aanvullen met een basis casco dekking. Diefstal van de waterscooter of jetski kan je niet meeverzekeren.

Online afsluiten binnen 5 minuten

Wil je de ANWB Jetski- of Waterscooterverzekering afsluiten? Dat kan online heel gemakkelijk in een paar eenvoudige stappen, de bevestiging zit direct in je mail. Na het afsluiten heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Daarnaast kan je bij de ANWB rekenen op uitstekende service.

Je jetski goed verzekerd

Transport meeverzekerd

Bij het vervoeren van en naar het water is je jetski verzekerd. Ook je trailer is mee te verzekeren. Zo ben je goed verzekerd bijvoorbeeld bij een aanrijding.

Geen eigen risico

Heeft je jetski een verzekerde waarde lager dan € 50.000,-? Dan heb je geen eigen risico. Bij schade krijg je dan altijd het volledige schadebedrag vergoed.

5% ledenkorting

ANWB-leden ontvangen direct 5% ledenkorting op hun premie. Naast korting op je premie ontvang je korting op tickets voor dagjes uit en korting in de ANWB (web)winkel.

Veelgestelde vragen

Bekijk het volledige veelgestelde vragen overzicht

Tips & Service

Voorkom schade aan je boot

Voorkom schade aan je boot

Met de ANWB Bootverzekering ben je verzekerd voor de meest voorkomende schades. Maar de beste manier om vaarplezier te verzekeren is voorkomen dat er schade ontstaat. ANWB geeft je daarom graag informatie en tips om schade te voorkomen.

ANWB Bootverzekering

Bereken binnen 1 minuut de premie voor je bootverzekering!

  • No-claim korting tot 40%
  • 3 jaar aanschafwaardegarantie
  • Geen eigen risico voor boten tot €50.000,-