Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Dekking ongevallen voor opvarenden

Juridische hulp bij problemen rondom jouw boot

Met deze aanvullende dekking staan wij voor je klaar met juridische hulp bij problemen rond jouw boot. We helpen je bijvoorbeeld om de kosten van schade te verhalen, of bij probleem over een contract. Lees meer over deze dekking.

Snel naar
Wat valt onder de dekking | Vergoedingen | Service & Contact

Wat valt onder de dekking verhaalsrechtsbijstand? 

Heeft een ander schade veroorzaakt aan jouw boot, maar wil diegene de schade niet vergoeden? Bijvoorbeeld als je een aanvaring hebt gehad met een andere boot. Dan helpen wij je om de kosten van de schade op diegene te verhalen. Ook staan we voor je klaar met juridische hulp bij problemen over een contract, garantie, reparatie, onderhoud of stalling. 

Let op: heb je al Wegenwacht Compleet Europa? Dan hoef je geen aanvullende dekking verhaalsrechtsbijstand af te sluiten. 

Wat zijn de vergoedingen? 

Wij bieden rechtsbijstand met onze onafhankelijke stichting. Daarnaast vergoeden wij ook wel eens kosten voor een advocaat als dat nodig is. Schakelen wij een advocaat in voor het oplossen van het probleem? Dan vergoeden wij maximaal € 25.000,- van die kosten. Lees meer in de voorwaarden

Contact & Service

Vragen? Neem contact op

Nog niet gevonden wat je zoekt? Neem contact op met een van onze collega’s. Via onderstaande link vind je alle contact gegevens voor verzekeren.