ANWB Auto- en Woonverzekering
Tot 20% korting

ANWB Auto- en Woonverzekering

  • Jarenlange ervaring als hulpverlener
  • Snelle uitbetaling bij schade
  • Extra voordeel voor ANWB-leden
Bekijk de actie

ANWB Auto- en Woonverzekering

Nú tot 20% korting voor leden

Wij waarderen dat je lid bent. Want omdat jij lid bent, helpen we dagelijks duizenden mensen op weg en kunnen we ons inzetten voor de maatschappij. Daarom ontvang je een jaar lang extra korting op je premie als je nu een ANWB Autoverzekering of ANWB Woonverzekering afsluit. Nog geen lid? Je kunt tijdens het afsluiten van een verzekering direct lid worden en direct profiteren van korting.

Extra ledenkorting op:

Nu 15% korting

ANWB Autoverzekering

Zorgeloos en met plezier autorijden dankzij de ANWB Autoverzekering.

  • Stel zelf je verzekering samen
  • Geen eigen risico
  • Vakkundige reparatie en snelle uitbetaling bij schade
Tot 20% korting

ANWB Woonverzekering

Vertrouw ook op de ANWB voor je inboedel- en opstalverzekering.  

  • Snelle schadeafhandeling
  • 10 jaar vergoeding nieuwwaarde
  • Ruime dekking dus nooit onderverzekerd
24/7 vertrouwde ANWB Service

24/7 vertrouwde ANWB Service

Als je onverwacht te maken krijgt met schade, kun je rekenen op onze hulp. Wij nemen alles uit handen: we regelen een eventuele noodreparatie en schadeherstel en betalen snel uit.

Je auto goed verzekerd

Je auto goed verzekerd

Met een ANWB Autoverzekering word je goed geholpen bij een botsing of andere autoschade. Eén telefoontje naar de Alarmcentrale en alles wordt voor je geregeld.

Je huis en spullen goed verzekerd

Je huis en spullen goed verzekerd

Met de ANWB Inboedel- en Opstalverzekering zijn je huis en spullen goed verzekerd. Geen kleine lettertjes en als er wat is, staan we voor je klaar. Zo is je thuis goed beschermd.

Veiligheid onderweg én thuis

Bij de ANWB kun je vertrouwen op onze jarenlange ervaring als hulpverlener, ook op het gebied van verzekeren. We blijven innoveren om jou de beste diensten te bieden. Zo ben je verzekerd van uitgebreide hulp bij schade en helpen we je waar mogelijk om schade te voorkomen.

Bij onze Veilig Rijden Autoverzekering word je beloond bij een veilige rijstijl. Zo proberen we samen de verkeersveiligheid te verhogen. En met het Veilig van Huis smart beveiligingspakket heb je altijd zicht op je huis. Zo kun je met een gerust hart op pad gaan.

Wij helpen Nederland op weg

Met een ANWB-verzekering ben je verzekerd van de beste hulp bij schade. Maar we doen meer. Met verschillende maatschappelijke projecten zoals Streetwise en de Fietsverlichtingsactie helpen we Nederland verkeersveiliger te maken. Met jouw verzekering draag je hier ook aan bij.

Ben je nog geen lid?

Word lid tijdens het afsluiten van je verzekering en profiteer direct van de ledenkorting!

Voor slechts €15,50 per jaar ben je ANWB-lid en geniet je van voordelen op o.a. reizen, uitjes en producten. Ook krijg je gratis advies van ANWB-experts.

 

Veelgestelde vragen

Bekijk de algemene veelgestelde vragen van ANWB Verzekeringen.