Boek je vakantie nu met de zekerheid van de ANWB!

Zorgeloos op vakantie met ANWB Reizen

De ANWB reisbedrijven, FOX, Pharos, ANWB Ledenreizen, en ANWB Kampeerreizen staan te springen om je weer mee op reis te nemen. Van fietsen door het sprookjesachtige Drenthe, een mooie kampeerrondreis door Kroatië of safari’s naar de Serengeti. Wij laten je graag zorgeloos op vakantie gaan. En daar hoort ook zorgeloos boeken bij. Daarom bieden we je bij het boeken van een reis bij de reisondernemingen van ANWB, FOX, Pharos, ANWB Ledenreizen en Kampeerreizen nu tijdelijk extra vakantiezekerheden van ANWB.

Welke zekerheid krijg je bij boeking?

De reisbedrijven FOX, Pharos, Kampeerreizen en ANWB Ledenreizen geven je nu de mogelijkheid om bij Europese en Nederlandse vakanties tot 30 dagen voor je vertrek je reis weer kosteloos en zonder opgaaf van reden te annuleren. Voor alle verre reizen van FOX en ANWB Ledenreizen geldt 60 dagen voor vertrek. Zo beslis jij dus zelf op een later moment of je ook echt op reis wil en beperken wij zoveel mogelijk het risico om toch die mooie vakantie te kunnen boeken! 

En wees gerust; boek je een van onze pakketreizen inclusief vervoer, dan helpen wij je met repatriëren indien nodig bij code oranje of rood. Bij een autovakantie binnen Europa adviseren we je in dat geval over de beste manier om zelf naar huis te rijden.
 

Hoe kun je gebruik maken van deze speciale regeling?

 • Oriënteer je op de websites van FOX, Pharos, Kampeerreizen en ANWB Ledenreizen en boek de vakantie van jouw dromen! 
 • Nadat je de boeking hebt gemaakt, kun je bij de meeste Europese en Nederlandse  vakanties tot 30 dagen voor je vertrek je reis weer kosteloos zonder opgaaf van reden annuleren. Voor alle verre reizen van FOX en ANWB Ledenreizen geldt 60 dagen voor vertrek.   
 • Deze actie is geldig voor alle nieuwe boekingen van 29 juni t/m 30 september 2020. Alle overige voorwaarden vind je hieronder. 

Bekijk hier al ons reisaanbod

Deze actie geldt bij de volgende ANWB Reisondernemingen

Voorwaarden

 • Deze actie is geldig voor alle nieuwe boekingen gemaakt in de periode 29 juni t/m 30 september 2020, voor alle vertrekdata in 2020 en 2021.
 • Deze actie is geldig op het gehele aanbod pakketreizen van ANWB Reizen, te weten: FOX Verre Reizen, Pharos Reizen, ANWB Ledenreizen en Kampeerreizen van ANWB. Uitgezonderd zijn de reserveringssite anwbcamping.nl, uitjes van ANWB (Eropuit) en de camperreizen van Travelhome.
 • Deze actie is niet van toepassing op cruises of reizen waar een cruise bij inbegrepen zit en op treinreizen of reizen waar een treinreis bij inbegrepen zit. 
 • Enkel de hoofdboeker kan een beroep doen op deze actie. Hiermee kun je kosteloos je reis annuleren. Uiteraard mag je de reis ook omboeken naar een andere vertrekperiode of bestemming.
 • Met betrekking tot een beroep op deze actie geldt:  
 • Gratis annuleren mag tot 30 dagen voor vertrek. 
 • Voor al onze reizen inclusief vlucht geldt dat je gratis mag annuleren tot 60 dagen voor vertrek. 
 • Heb je een ANWB Reizen voucher? Deze mag je uiteraard als betaalmiddel gebruiken op elke nieuwe boeking.
 •  De reguliere betalingsvoorwaarden van de ANWB reisondernemingen zijn van toepassing. 
 • Voor boekingen die binnen deze 30 of 60 dagen vertrekken, geldt dat -wanneer we de reis niet kunnen uitvoeren vanwege code oranje of rood i.v.m. corona- je ook recht hebt op kosteloos annuleren.
 • Eventuele visumkosten, vaccinaties en/of stoelreserveringen die door jouzelf zijn geregeld, zijn altijd voor eigen rekening. Alleen producten/diensten afgesloten bij de ANWB Reisondernemingen vallen onder deze regeling.

Speciaal voor jou geselecteerd