Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Alles voor je vakantie naar Taiwan

Direct alles bij de hand voor je vakantie naar Taiwan. Lees of je een visum moet aanvragen en welke douaneregels er gelden. Ontdek de mooiste bezienswaardigheden: het Fo Guang Shan-klooster herbergt tempels en boeddhabeelden. In de hoofdstad Taipei beklim je de Taipei 101 toren voor een weids uitzicht over de hele stad. En in Kenting National Park komen land en zee samen. Boek een groepsreis en ontdek alle hoogtepunten van het eiland. Vind hier alle informatie en inspiratie voor jouw vakantie naar Taiwan.

De 8 mooiste bezienswaardigheden van Taiwan 
Van de warmwaterbronnen in Yangmingshan National Park tot de gouden Sitting Buddha bij het Foguangshan-klooster en de gebedsbellen in de Wen Wu tempel.
 

Vind je perfecte vakantie

Onbezorgd genieten

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Vakantie in Taiwan

Een vakantie in Taiwan is een ideale eerste kennismaking met Azië. Het land is overzichtelijk, heeft een fijne mix van natuur en cultuur en heerlijk eten.

Reisvoorbereiding voor Taiwan

Op vakantie in Taiwan heb je geen visum nodig als je maximaal negentig dagen blijft. Mogelijk wordt gevraagd om een retour- of doorreisticket en een vaccinatiebewijs tegen gele koorts. Verder mag je alleen met een internationaal rijbewijs autorijden in Taiwan. Ook is het verstandig om een medische verklaring van een arts mee te nemen wanneer je voorgeschreven medicatie gebruikt.

Fiets- en wandelparadijs

Een vakantie in Taiwan is zeer actief. Wandelaars hebben de keus uit ruim honderd indrukwekkende bergtoppen, waaronder de 3417 meter hoge Hehuan Mountain in nationaal park Taroko. De oostkust van Taiwan is een paradijs voor fietsers. In Taipei bezoek je een bruisende avondmarkt en bewonder je in het nationale museum de grootste collectie Chinese kunst ter wereld. Ook prachtig: nationaal park Yangminshan met zijn weelderig begroeide bergen en imposante vulkanen.

Reisaanbod voor Taiwan

Tijdens een rondreis in Taiwan komen alle hoogtepunten aan bod: van kleurrijke tempels tot schitterende natuurgebieden. Dit zijn veelzijdige groepsreizen waarbij je met andere avonturiers geniet van dit nog vrij onontdekte stuk Azië. Naast een mooie selectie aan excursies is ook het verblijf goed geregeld. Je reist onder deskundige begeleiding van een Nederlandssprekende reisleider en verblijft in bijzondere accommodaties.