Naar artikel

Reismagazines van ANWB

Toe aan zon? Een stedentrip? Lang of wat korter, ver weg of liever dichtbij? Avontuurlijk of liever niet? Bij de ANWB hebben we het allemaal, voor iedereen. In onze inspiratiemagazines vind je een kleine greep uit ons aanbod. Zodat je voor elk seizoen, voor elk reisgezelschap en voor elke soort reis opnieuw inspiratie kunt opdoen.

Blader door onze digitale magazines

Digitale Kampioen oktober 2023 

Geniet van de mooiste reizen, beste verhalen en handigste tips. En profiteer van unieke leden-aanbiedingen en scherpe seizoensdeals.

Magazine voor stellen - najaar 

Van vakantietips tot de beste aanbiedingen. Bekijk ons najaarmagazine van oktober 2023 voor de mooiste reizen voor met z'n tweeën.

Magazine voor familie - najaar 

Van vakantietips tot de beste aanbiedingen. Bekijk ons najaarmagazine van oktober 2023 voor de mooiste reizen en uitjes met het hele gezin.

Meer tips & inspiratie

Vakantie tips en inspiratie 
Op zoek naar inspiratie voor je volgende vakantie? Van de mooiste autoroutes tot tips voor dit seizoen. Hier vind je ze.
Bekijk onze reisfilms in de ANWB Thuisbioscoop 
Wil je wegdromen bij herinneringen van een reis die je gemaakt hebt of inspiratie voor het uitstippelen van je volgende reis? In de ANWB Thuisbioscoop waan je jezelf op reis.
Ledenaanbiedingen Kampioen oktober 
Een vakantie in de Kampioen van oktober2023 gezien? Bekijk hier de vakantie aanbiedingen uit de Kampioen van oktober 2023.

Speciaal voor jou geselecteerd

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

Pechhulp in het buitenland 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. ANWB Visa Silver Card en ANWB Visa Gold Card. Nu het eerste jaar extra voordeel.

ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.