Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
A couple strolling by Pulteney Bridge and the River Avon in Bath, England.
Dit beeld mag alleen gebruikt worden voor en door de business line Reizen. Binnen Reizen mag dit beeld online gebruikt worden en in print tot een oplage van maximaal 500.000.
Zomer Vakantiedeals
Trouwe-Ledenvoordeel     

12-daagse rondreis Klassiek Engeland

Hoe langer lid, hoe meer voordeel
Deze rondreis begint in de universiteitssteden Cambridge en Oxford. Via de honingkleurige huizen van de Cotswolds reis je naar de Roman Baths in Bath of Bristol. Na het zien van Stonehenge strijk je neer op de zuidkust om te eindigen in The Garden of England: Kent.
  • 'jolly old England' op zijn mooist
  • verblijf bij de locals thuis, in Bed and Breakfasts inclusief ontbijt
  • inclusief overtochten en een traditionele cream tea

Jouw reis

Van de legacy van Sir Winston Churchill en Jane Austen tot de kunstwerken van Banksy en van cottages en ‘posh’ dorpjes tot klifkusten en tuinenpracht. Deze allurerijke rondreis is geknipt voor de fijnproevers van typisch Engelse tradities en emblematische landschappen. 

Zodra je de boot oprijdt in Hoek van Holland en het landschap zich openvouwt naar de zee ben je al helemaal in vakantiesferen. Na aankomst in Harwich maak je je op voor het tweeluik Cambridge en Oxford, de bekendste universiteitssteden van Engeland. 

Via de Cotswolds en heel veel landschappelijk schoon reis je naar Bath of Bristol. Waan je even in Bridgerton in Bath of ervaar de pure Britse gastvrijheid in Bristol. 

De route voert verder naar het zuiden, waar je je intrek neemt in een B&B in de omgeving van de badplaats Bournemouth of Southampton, de vertrekhaven van The Titanic. Vergeet je onderweg niet een prehistorisch ommetje te maken langs Stonehenge?

Je sluit de reis af tussen de tuinenpracht van Kent, niet ver van de krijtrotsen van Dover, waar je de boot neemt naar Duinkerken. 

Je verblijft in…
Ervaar de Engelse gastvrijheid in kleinschalige B&B’s die elk hun eigen charme hebben. Deze worden praktisch altijd gerund door de eigenaar van het huis. Het ontbijt speelt een grote rol en de persoonlijke sfeer draagt bij het optimale vakantiegevoel.

Je verblijft steeds 2 nachten in de B&B’s.

B&B beschrijvingen bij Verblijf
Op het tabblad Verblijf zie je een aantal voorbeeld B&B's. Nadat je jouw boeking bevestigd hebt worden de beschikbare B&B's voor je gereserveerd. Bij je reisbescheiden ontvang je de lijst van gereserveerde B&B's.