ANWB Reisopmaat vanaf nu beschikbaar in 17 nieuwe bestemmingen

Je eigen rondreis, precies zoals jij dat wilt. Recent lanceerde ANWB een nieuw reisplatform: ANWB Reisopmaat. Een tool om zelfstandig jouw perfecte reis samen te stellen op één platform. Van de route en de vlucht, tot de accommodaties en de autohuur. En dat met de betrouwbaarheid die je van de ANWB gewend bent.

Van Kroatië tot Costa Rica

Vanaf nu is ANWB Reisopmaat beschikbaar voor 17 extra bestemmingen. Zowel binnen als buiten Europa. Onze reisspecialisten hebben met zorg de mooiste routes en hoogtepunten voor je geselecteerd. Kies één van de meer dan 100 verschillende voorbeeldroutes en pas deze aan naar jouw wensen.

Nieuw is bijvoorbeeld een route door de wondere wereld van Jordanië, langs de Dode Zee en woestijnstad Petra. Of een route langs de hoogtepunten van Israël, van Tel Aviv tot Jeruzalem. Beide landen combineren? Ook dat is mogelijk in Reisopmaat.

Bekijk alle voorbeeldroutes

Bouw direct je eigen reis

Ga je liever direct zelf aan de slag met samenstellen? Op de interactieve wereldkaart vind je meer dan 1250 inspiratiepins over mooie natuur, boeiende steden en andere bijzondere bezienswaardigheden in jouw favoriete land.

Stel direct samen

Nieuwe bestemmingen

ANWB Reisopmaat is vanaf nu ook beschikbaar voor Costa Rica, Engeland, Griekenland, Ierland, Israël, Jordanië, Kroatië, Maleisië, Marokko, Noord-Ierland, Namibië, Noorwegen, Schotland, Thailand, Tsjechië, Wales en Zweden.

In oktober 2021 lanceerde ANWB Reisopmaat al inspiratie en voorbeeldroutes voor Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Nieuw-Zeeland, Portugal, Spanje, Verenigde Staten, Zuid-Afrika en Zwitserland.

Houd de website van ANWB Reisopmaat in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen. In de nabije toekomst kun je er nog veel meer voorbeeldroutes en inspiratie verwachten!

Misschien vind je dit ook interessant: