Stel vanaf nu zelf je rondreis samen met ANWB Reisopmaat

20 oktober 2021 heeft de ANWB een nieuw reisplatform gelanceerd: ANWB Reisopmaat. Met dit platform kunnen zowel ANWB-leden als niet ANWB-leden zelfstandig een reis samenstellen op één website. Kies je voor cultuur, natuur of avontuur? Jij bepaalt waar de reis naartoe gaat, de accommodaties, het vervoersmiddel, alles. Precies zoals jij dat wil. En dat met de betrouwbaarheid die je van de ANWB gewend bent.

Hoe werkt ANWB Reisopmaat?

Kies je bestemming en ga aan de slag met het samenstellen van jouw reis. Kies voor samenstellen vanaf een blanco vel of werk je reis uit met één van de voorbeeldroutes. Voeg zelf de bestemming, het gewenste vervoer en de accommodaties toe en je reis kan beginnen. Zo kun je op ANWB Reisopmaat kiezen uit ongeveer 400.000 hotels over de hele wereld. Een groot of klein hotel, extra luxe of juist simpel, we hebben het allemaal. En wil je onderweg liever logeren bij familieleden of een goede vriend? Geen probleem, dan laat je de stop toch open. De keuze is aan jou.

ANWB Reisopmaat is nu beschikbaar voor Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, de Verenigde Staten, Canada, Zuid-Afrika, Australië & Nieuw-Zeeland. En daar blijft het niet bij. We zullen het aantal landen continu blijven uitbreiden.

Ontdek ANWB Reisopmaat

Kies uit tips van onze reisspecialisten

Wil je er zeker van zijn dat je de mooiste hoogtepunten van de bestemming niet mist tijdens het samenstellen van een reis? Onze reisspecialisten hebben speciaal voor jou een aantal voorbeeldroutes samengesteld, die je zelf weer kunt aanpassen naar jouw persoonlijke wensen. Daarnaast bieden we extra inspiratie door meer dan 1000 inspiratiepins op de kaart.

Inclusief de zekerheden van de ANWB

Uiteraard kun je rekenen op de betrouwbaarheid van de ANWB. We gaan er natuurlijk niet vanuit, maar mochten er calamiteiten voordoen, dan staat de Alarmcentrale 24/7 voor je klaar. Verandert het reisadvies van je vakantiebestemming, dan helpen we je op weg. Op ons kun je altijd rekenen.

ANWB Reisopmaat blijft zich ontwikkelen

ANWB Reisopmaat is nog maar net live en onze wensenlijst met ontwikkelmogelijkheden is groot. Wij blijven continu inspelen op de ontwikkelingen in de reisbranche en de wensen van onze klanten. Je kunt van ons daarom regelmatig nieuwe updates verwachten, zo blijven we relevant.