Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Kijk het webinar: heb je vragen over op vakantie gaan in 2021?

12 maart 2021 Kijk dan het webinar van ANWB terug

ANWB organiseerde op zaterdag 20 februari 2021 een gratis webinar. Tijdens dit webinar beantwoordden onze reisspecialisten vragen over onderwerpen, zoals: hoe bereid je je voor op een vakantie in coronatijd? Waar moet je rekening mee houden als je een reis boekt of vastzit aan een bepaalde periode waarin je op reis kunt? Moet ik nu al boeken of juist afwachten en hoe kan de ANWB jou hierbij helpen? Ook laten we een ervaren trendwatcher aan het woord, die ons meeneemt in de laatste vakantietrends en welke bestemmingen populair worden dit jaar.

Voor wie?

Voor iedereen die van reizen maken en vakantie vieren houdt en vragen heeft over op vakantie gaan in 2021. Je kunt luisteren en kijken naar verhalen. Tijdens het webinar zijn ook vragen gesteld via de chat, deze hebben wij uitgebreid beantwoord.

 

Webinar gemist?

Kijk deze dan hier terug.

Kijk de webinar terug 

Kort wat je kunt verwachten

  • Wat gebeurt er in de reiswereld op dit moment?
  • Waar kun/mag/wil je naartoe en wanneer kun je het beste boeken?
  • Praktische informatie, wat kan de ANWB je bieden?
  • Bestemmingstips
  • Live vragen stellen

Kon je niet bij het webinar aanwezig zijn?

We hebben een aantal belangrijke vragen van leden, over of ze wel al een vakantie of uitje kunnen boeken voor 2021, ook beantwoord in een nieuwsbericht. Daarin gaan we in op wat er wel en niet mogelijk is? Waar moet je op letten als je nu al een reis wil boeken. En welke zekerheden biedt de ANWB zelf. Kijk voor het nieuwsbericht: Op vakantie in 2021? Dit is waar je op kunt letten.