Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Gratis webinar: heb je vragen over op vakantie gaan in 2021?

11 februari 2021 Meld je dan aan voor het webinar van ANWB

ANWB organiseert op zaterdag 20 februari 2021 om 11.00 uur een gratis webinar. Tijdens dit webinar beantwoorden onze reisspecialisten vragen over onderwerpen, zoals: hoe bereid je je voor op een vakantie in coronatijd? Waar moet je rekening mee houden als je een reis boekt of vastzit aan een bepaalde periode waarin je op reis kunt? Moet ik nu al boeken of juist afwachten en hoe kan de ANWB jou hierbij helpen? Ook laten we een ervaren trendwatcher aan het woord, die ons meeneemt in de laatste vakantietrends en welke bestemmingen populair worden dit jaar.

Voor wie?

Voor iedereen die van reizen maken en vakantie vieren houdt en vragen heeft over op vakantie gaan in 2021. Je kunt luisteren en kijken naar verhalen. Maar je kunt ook vragen stellen via de chat. Wij zullen tijdens de webinar al jouw vragen uitgebreid beantwoorden.

Ben je van de partij?

Meld je gratis én vrijblijvend aan en dan zien we je graag op zaterdag 20 februari online.

Meld je aan voor het webinar 

Kort wat je kunt verwachten

  • Wat gebeurt er in de reiswereld op dit moment?
  • Waar kun/mag/wil je naartoe en wanneer kun je het beste boeken?
  • Praktische informatie, wat kan de ANWB je bieden?
  • Bestemmingstips
  • Live vragen stellen

Kun je niet bij het webinar aanwezig zijn?

We hebben een aantal belangrijke vragen van leden, over of ze wel al een vakantie of uitje kunnen boeken voor 2021, ook beantwoord in een nieuwsbericht. Daarin gaan we in op wat er wel en niet mogelijk is? Waar moet je op letten als je nu al een reis wil boeken. En welke zekerheden biedt de ANWB zelf. Kijk voor het nieuwsbericht: Op vakantie in 2021? Dit is waar je op kunt letten.