Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 

Vind je perfecte vakantie

Onbezorgd genieten

Geniet tijdens je rondreis in Kenia van de kleurrijke Afrikaanse natuur

Gedurende een rondreis door Kenia maak je kennis met de magische natuur, de bijzondere flora en fauna en de kleurrijke cultuur van de inwoners van Kenia. Bezoek een mineraalmeer met duizenden roze flamingo's, spot de Big Five tijdens een safaritocht of bekijk schitterende kunst in het National Museum in de bruisende hoofdstad Nairobi. Je kijkt tijdens een reis in Kenia je ogen uit.

Op zoek naar wat anders?

De mooiste bezienswaardigheden van Kenia 
Ga op zoek naar de Big Five, laat je in Nairobi onderdompelen in de drukte en rust uit aan een van de stranden langs de Indische Oceaan.
Alles voor je vakantie naar Kenia 
We helpen je graag op weg met alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke en onbezorgde vakantie naar Kenia.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Spot de Big Five tijdens een safaritocht

Maak een onvergetelijke safaritocht in het wildreservaat Masai Mara. Tijdens je rondreis in Kenia kom je hier oog in oog te staan met de beroemde Big Five, oftewel de olifant, de leeuw, het luipaard, de neushoorn en de buffel. Niet alleen de dieren zijn prachtig, vergeet ook niet om je fototoestel mee te nemen om de omliggende natuur vast te leggen. Bovendien ben je in dit park van juli tot en met september getuige van de Grote Trek. Andere interessante parken voor een safaritocht zijn de nationale parken Tsavo West en Tsavo East. Door dit natuurgebied slingert de immense gelijknamige spoorlijn. Voor roze flamingo's reis je naar Lake Nakuru. In dit wereldberoemde mineraalmeer rusten duizenden flamingo's en andere vogelsoorten aan de oever.

Ontmoet de indrukwekkende Masai

Een andere bijzondere ervaring tijdens je rondreis in Kenia is een ontmoeting met de lokale Masai-bevolking. De Masai zijn een van de bekendste volksstammen van Oost-Afrika en staan bekend om hun kleurrijke gewaden en nomadische leefwijze. Breng een bezoek aan de manyatta's, zoals de traditionele huizen van de Masai van takken en stro worden genoemd. Gedurende het bezoek kom je alles te weten over de jaagtechnieken, proef je authentieke gerechten van de Masai en heb je een waanzinnig uitzicht over de Afrikaanse savanne. Ook koop je hier prachtige souvenirs waarmee je de lokale bevolking ondersteunt.