Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een vakantiehuis via Interhome

Je eigen vakantiehuis in Hongarije. Natuurlijk met ANWB-ledenvoordeel.

Bekijk het aanbod 

Laat je iedere dag opnieuw verrassen in een vakantiehuis in Hongarije

Een stedentrip naar Boedapest, daar kunnen velen zich nog iets bij voorstellen, maar Hongarije staat niet echt bekend als vakantieland. Vanuit je vakantiehuis in Hongarije kom je erachter dat dit volledig onterecht is. Ontdek het natuurschoon van dit land in de nationale parken Hortobágy en Aggtelek en bezoek naast Boedapest interessante plaatsen als Pécs, Szentendre en Sopron. En niet te vergeten, het Balatonmeer, het grootste meer van Midden-Europa. Szia in Hongarije!

Vakantiehuizen met voordeel bij Interhome

Boek een vakantiehuis bij Interhome en profiteer van ANWB-ledenvoordeel. Bij Interhome heb je ruime keuze uit 35.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 27 landen. Je ontvangt bij je boeking een ANWB-cadeaukaart ter waarde van € 15,- en een cadeaubon voor een eco-fotoboek ter waarde van €37,99.

Speciaal voor jou geselecteerd

vanaf16.-per jaar
ANWB Creditcard 

Speciaal voor leden zijn er de ANWB Creditcards. Overal op vakantie veilig en verzekerd betalen. Dat voelt goed!

Shop nu
Shop alles voor je vakantie 

Van wandelschoenen tot koffers en van reisgidsen tot milieustickers. Je vindt het in één van onze winkels of webwinkel.

ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.

Pechhulp op vakantie 

Met Wegenwacht Europa is de beste hulp altijd dichtbij. Zo kun je, ook bij pech, van je vakantie blijven genieten.

Tot ziens in een vakantiehuis in Hongarije

Het is ongeveer het eerste woordje dat je leert, eenmaal in je vakantiehuis in Hongarije: 'szia'. Het staat voor zowel 'hallo' als 'tot ziens'. Makkelijk te onthouden, toch? Er is meer onvergetelijk aan Hongarije, zoals hoofdstad Boedapest. Alleen al het imposante parlementsgebouw is een staaltje verbluffende architectuur, evenals de burcht van Boeda, de synagoge (de grootste van Europa), de Sint-Stefanusbasiliek en de elf bruggen over de rivier Donau. Maak 's avonds een boottocht naar het eiland Margaretha, waar je uitkijkt op de sprookjesachtig verlichte stad. Heb je Boedapest al gezien, dan is het door de Kelten gestichte Sopron, met veel barokke bouwkunst, een aanrader.

Natuurparken in Hongarije

Is je vakantiehuis in Hongarije de uitvalsbasis voor mooie wandelingen, dan kom je in nationaal park Hortobágy zeker aan je trekken. Maak je geen zorgen over hoogteverschillen en klauterpartijen, want het landschap hier is grotendeels vlak. Wandelend over de poesta’s loop je een grote kans om racka-schapen en stepperunderen tegen te komen. Ga je vanuit je vakantiehuis in Hongarije naar nationaal park Aggtelek, dan beland je in een heel ander soort landschap. Dit natuurpark ligt bij de grens met Slowakije en is vooral bekend vanwege de vele grotten, met de grot van Baradla als belangrijkste.