Naar artikel

Op avontuur met het hele gezin

Mooie herinneringen maak je samen tijdens een reis door Europa of daarbuiten.

Alle Familierondreizen

Familierondreizen: het avontuur dat jouw kinderen zich voor altijd herinneren!

Tijdens de familierondreizen ontdek je samen met andere gezinnen of privé een verre of Europese -bestemming door middel van het avontuurlijke programma. Jullie overnachten in kindvriendelijke hotels en hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan excursies speciaal gericht op de jonge reiziger. Veel van onze familierondreizen maken net dat ene stapje extra wat ervoor zorgt dat deze reis jou en jouw kinderen voor altijd zal bijblijven. Wat denk je bijvoorbeeld van een kamelentocht door de Sahara in Marokko om uiteindelijk in een bedoeïenkamp onder de sterrenhemel te slapen? Gegarandeerd een ervaring die jouw kinderen voor altijd zullen herinneren!

Bekijk alle familierondreizen van de ANWB

Tips, inspiratie en informatie voor een familierondreis

Op vakantie met kinderen

Op vakantie met kinderen

Een vakantie met de kinderen kan een heel avontuur zijn! Wat vinden ze leuk? Hoe gaat het onderweg en wat doe je als er iemand ziek wordt? Hier vind je alles voor een zorgeloze reis met het gezin.
Vliegen met (kleine) kinderen

Vliegen met (kleine) kinderen

Met het hele gezin op vliegvakantie. Hoe doe je dat? Wij geven je tips voor een ontspannen vlucht met (kleine) kinderen.
Tips voor reizen met kinderen in de auto

Tips voor reizen met kinderen in de auto

Het valt niet mee om zestien uur met je kroost naar de zonovergoten costa te rijden. Met een paar simpele hacks maak je van elke autotrip een feestje.
Met het gezin op vakantie - Zó voorkom je stress

Met het gezin op vakantie - Zó voorkom je stress

We zetten de meest gehoorde 'pijnpunten' op een rij en geven je tips hoe je deze kunt vermijden. Dag vakantiestress, hallo family time!
10x onze leukste familievakanties in Europa

10x onze leukste familievakanties in Europa

Stap in de Harry Potter-trein in Schotland, laat de kids vermaken door het Magic Mountain Team in Oostenrijk of leef je uit in Legoland in Duitsland of Denemarken.
De 11 leukste bestemmingen voor gezinsvakanties

De 11 leukste bestemmingen voor gezinsvakanties

Prachtige meren om te zwemmen, de mooiste stranden en volop uitjes en cultuur om van te genieten. Deze 11 bestemmingen hebben het allemaal.