Nieuwsoverzicht

Zoeken

98 nieuwsberichten

 1. Langdurig vertraging (A29) Haringvlietbrug

  30 juni 2022

  Sinds eind augustus 2021 is de maximumsnelheid op de Haringvlietbrug (A29) uit voorzorg en i.v.m. werkzaamheden nog maar 50 kilometer per uur. Door de snelheidsverlaging kunnen er files ontstaan.

 2. ANWB inspecteert deze zomer bijna 2000 campings

  28 juni 2022

  De ANWB campinginspecteurs gaan ook deze zomer bijna 2000 aangesloten campings inspecteren in binnen- en buitenland.

 3. Dubbeltest vernieuwde Hyundai Kona electric vs. MG ZS EV

  24 juni 2022

  De Hyundai Kona electric en MG ZS EV vinden ook onder particulieren gretig aftrek. Beide crossovers werden recent opgefrist: welke EV knapte daar het meeste van op?

 4. Bereikbaarheid Nederland moet prioriteit krijgen

  24 juni 2022

  De ANWB is zeer bezorgd dat veertien projecten uit het Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport (MIRT) niet tijdig kunnen worden uitgevoerd. Dit door een gebrek aan stikstof-experts.

 5. Corona en hoge prijzen beïnvloeden vakantieplannen

  23 juni 2022

  Door het coronavirus en hoge (brandstof)prijzen blijven Nederlanders deze zomervakantie dichter bij huis. Kamperen blijft populair en reizen met de auto heeft de voorkeur.

 6. Drukte op het vliegveld: wat als je vlucht niet meer gaat?

  21 juni 2022

  Er is nog veel onduidelijk rondom de annuleringen van vluchten op Schiphol. Bekijk hier waar je op moet letten als het je overkomt en wat je rechten zijn.

 7. Logicx: voorbereiding op topdrukte

  20 juni 2022

  Na twee ‘rustige’ corona-jaren verwacht Logicx, deze zomer weer topdrukte op de Europese wegen. Dat betekent ook pechgevallen en behoefte aan vervangend vervoer.

 8. EV-challenge: met en zonder vouwwagen naar Frankrijk

  16 juni 2022

  Onze autoredactie reed met twee identieke elektrische auto’s naar de Franse Vogezen. De ene met, de ander zonder aanhanger. Hoeveel scheelt dat nou?

 9. ANWB wil snel duidelijkheid voor vakantiegangers

  16 juni 2022

  Schiphol meldt vandaag dat zij vluchten schrapt vanwege personeelstekorten. Dat is drie weken voor de zomervakanties losbarsten een grote domper voor vakantiegangers, vindt de ANWB.

 10. De ANWB Trekauto van het Jaar 2022 is bekend!

  16 juni 2022

  Elk jaar organiseert ANWB Kamperen de verkiezing Trekauto van het Jaar waarbij de nieuwste modellen auto's strijden om deze begeerde titel. Voor het eerst in de historie van de verkiezing doen er alleen (deels) elektrische auto's mee, namelijk drie plug-in hybrides en drie volledig elektrische auto's.