Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Ontdek de leukste voordeeluitjes bij de ANWB

Wil je genieten van leuke activiteiten zonder je portemonnee te veel te belasten? Dan zijn voordeeluitjes precies wat je zoekt! Voordeeluitjes variëren van culturele tripjes tot spannende avonturen en laten je volop genieten zonder veel geld uit te geven. Ontdek waarom ANWB voordeeluitjes ideaal zijn voor betaalbaar vermaak.

Diversiteit van voordeeluitjes

Het mooie van voordeeluitjes is de diversiteit aan activiteiten die beschikbaar zijn bij de ANWB. Of je nu van kunst en cultuur houdt of avontuur zoekt, er is altijd iets passends te vinden. Je kunt musea bezoeken, door de natuur wandelen of met korting naar pretparken gaan. Voordeeluitjes laten je voordelig genieten van je vrije tijd.

Wat kost een voordeeluitje?

De kosten van een voordeeluitje kunnen sterk variëren, afhankelijk van het type uitje en de specifieke aanbieding. Over het algemeen zijn voordeeluitjes bij de ANWB voordelig met kortingen die kunnen oplopen tot wel 50% op reguliere prijzen. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van een dagje uit naar een populair attractiepark voor slechts een fractie van de normale prijs, of een cultureel bezoek aan een museum tegen gereduceerd tarief. Door regelmatig de ANWB-website en nieuwsbrieven te checken, blijf je op de hoogte van de nieuwste en meest voordelige aanbiedingen.

Hoe kan ik gebruik maken van voordeeluitjes bij de ANWB?

Bij de ANWB is het mogelijk om geld te besparen op veel verschillende voordeeluitjes en activiteiten. Als ANWB-lid kun je profiteren van exclusieve kortingen en speciale aanbiedingen die niet beschikbaar zijn voor niet-leden. Of het nu gaat om korting op toegangskaartjes, voorrang bij musea of evenementen, of om speciale ledendagen en weekendjes weg, de ANWB zorgt ervoor dat je meer waar voor je geld krijgt.

Voor € 17,- per jaar word je lid van de ANWB. Hierbij geldt: hoe langer lid, hoe meer voordeel! Met je lidmaatschap ontvang je onder meer:

  • Voordeel met ANWB Ledenvoordeel op: de (web)winkel, uitjes, vakanties en meer!
  • Toegang tot lidmaatschap-gebonden producten, zoals pechhulp voor onderweg en ANWB Visa Cards.
  • Antwoord op je vragen van de ANWB-alarmcentrale en onze ANWB Experts.
  • Het magazine de Kampioen boordevol tips, inspiratie en producttesten.
  • Gratis juridische hulp bij letsel door een verkeersongeval met ANWB Letselhulp.

Bovendien kunnen wij door jouw lidmaatschap maatschappelijk projecten over duurzaamheid, mobiliteit en veiligheid mogelijk maken.

Word lid  Meer informatie

Voordeeluitjes bij de ANWB

Voordeeluitjes bij de ANWB zijn een geweldige manier om te genieten van leuke activiteiten zonder je budget te overschrijden. Met een breed scala aan aanbiedingen en kortingen beschikbaar voor alle leden, is er voor ieder wat wils. Profiteer vandaag nog van de voordelen van voordeeluitjes bij de ANWB en maak van je volgende uitje een onvergetelijke ervaring!

  • Voordeeluitjes bij Eropuit: speciaal voor ANWB-leden bieden onze uitjes voordeel, voorrecht of voorrang. Boek snel de leukste musea, pretparken, dierentuinen en meer. 
  • Voor je vakantie: voordelig overnachten en exclusieve reisdeals met leuke voordelen. Bij alle ANWB reizen geldt: hoe langer lid, hoe meer voordeel!
     

Blijf op de hoogte van ANWB Voordeeluitjes!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en kies zelf de onderwerpen die je wilt ontvangen.

Aanmelden