Een dagje uit in Limburg

Ontdek de leukste uitjes in Limburg. De provincie biedt verschillende soorten uitjes aan voor jong en oud. Je kunt er terecht voor een grote avonturen, maar ook voor rust en ontspanning. Kortom: er is voor iedereen genoeg te doen in Limburg!

Hieronder vind je een overzicht met verschillende uitjes in Limburg. Veel van deze uitjes zijn met voordeel te bestellen bij het Land van ANWB. Tot gauw in Limburg!

Fun Forest Venlo

Wat je in een gewoon bos niet mag of kan, mag je hier wel. Je gaat de bomen in! Drie uur lang klim je van boom tot boom en het enige wat je mee hoeft te nemen is een beetje lef. Via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen waan je je door de bomen binnen 9 parcoursen!

Bezoek Fun Forest Venlo

De Miljoenenlijn

Stap in een trein uit de jaren ’50 en maak een nostalgische reis door het unieke Zuid-Limburgse Heuvelland. Geniet van het geweldige uitzicht en natuurlijk typerende dorpjes! Je beleeft de tijd waarin conducteurs nog kaartjes knipten en alle seinen handmatig bediend werden.

Ga naar De Miljoenenlijn  

Thermae 2000

Kom tot rust op de top van de Cauberg waar Thermae 2000 verscholen ligt in het groen. Plons in de warme thermale baden met water uit eigen bron, bubbel in de whirlpools en ontspan in de vele sauna's en stoombaden. Een pure wellnessdag waarna je weer heerlijk relaxed naar huis gaat.

Bezoek Thermae 2000

Attractiepark Toverland

Terwijl de Tiroolse jodelmuziek vanuit de Oostenrijkse Biergarten klinkt, maak je een rit in Maximus' Blitz Bahn. Of waag jij je aan een doldwaze rit door Land van Toos? Dan is het daarna tijd voor een dampende beker chocolademelk. Laat het avontuur maar beginnen in Attractiepark Toverland!

Ga naar Attractiepark Toverland